2777
2789
عنوان

پیام نور

85 بازدید | 8 پست

من درسم توی دبیرستان خیلی خوب بود و عاشق رشته روانشناسی و انسانی بودم اما مادرم از بهترین مدرسه انسانی من را ورداشت و رفتم تجربی مدرسه عادی .

این بزرگ ترین اشتباه زندگی من بود و کنکور رتبه خوبی نیاوردم چون اصلا علاقه نداشتم .

الان رتبم شده ۲۹ هزار تجربی منطقه یک می خوام انتخواب رشته کنم .

به نظرتون پیام نور روانشناسی بخونم بهتره یا غیر انتفاعی یا برم فقه و حقوق دانشگاه غیر انتفاعی و پیام نور 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

انتخاب 🙈🙈

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ببین عزیزم من خودم پیام نور مشهد بودم پیام نور توی نمره دادن سختگیره امتحان پایان ترمش سوالاش درسته تستیه ولی از تهران میاد غیر انتفاعی مسلما راحتتره ولی مدرک پیام نور معتبر تره چون نیمه دولتی محسوب میشه و خوبیش اینه کهاجباری نیست حضور در کلاس خوبیش اینکه راحت میتونی در کنار درس خوندن یه کاری هم داشته باشی 

ببین عزیزم من خودم پیام نور مشهد بودم پیام نور توی نمره دادن سختگیره امتحان پایان ترمش سوالاش درسته ...

خیلی عالی ممنونم عزیزم .

می تونم فنی و حرفه ای یه مهارت یاد بگیرم برم سرکار .

عزیزم اینکه می گی سخت گیرن خوبه اگه خوب درس بخونیم می تونیم برای فوق بریم دانشگاه فردوسی آیا امکانش هست ؟

خیلی عالی ممنونم عزیزم . می تونم فنی و حرفه ای یه مهارت یاد بگیرم برم سرکار . عزیزم اینکه می گی سخ ...

اره عزیزم اتفاقا قبولی ارشد دولتی برای پیامنوری ها خیلی بالاست من که ارشد امتحان ندادم ولی دوستم که دیامنور بود ارشدشو و دکترا شو فردوسی اورد یعنی خیلیا رو دیدم که ارشدشونو دولتی اوردن از بچه های پیام نور تقریبا ۸۰ درصد