2777
2789

چند اوردی

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۸۴۱۱

۲۸ کا؟؟ خدایی؟ کی گفت بهت میاری؟ینی از کسی پرسیدی

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
بله از مشاور اصلا بزنی تو اینترنت میبینی ظرف با سی هزارم اورده روزانه

منم مث تو اوردم ولی هیچ امیدی ندارم

از دو نفرم پرسیدم گفتن شاید ازادشو بیاری 

منم مث تو اوردم ولی هیچ امیدی ندارم از دو نفرم پرسیدم گفتن شاید ازادشو بیاری 

حتما نگاه کن احتمال خیلی زیاد میاری یه سرچ بکن که با فلان رتبه چه چیزایی میشه اوردن اون وقت میتونی ببینی

حتما نگاه کن احتمال خیلی زیاد میاری یه سرچ بکن که با فلان رتبه چه چیزایی میشه اوردن اون وقت میتونی ب ...

ان شالله ک همینطور باشه

خودت انتخاب رشته میکنی؟

ان شالله ک همینطور باشه خودت انتخاب رشته میکنی؟

نه راستش چون خیلی ریسکیهمیخوام بدم مشاور انجام بده به نظرم شما هم اگر مثل من توان پشت کنکور موندن ندارین حتما این دو رشته رو تو سمنان بزنین البته احتمال قبولی امسال بیشتر از پارسال هم هست 

نه راستش چون خیلی ریسکیهمیخوام بدم مشاور انجام بده به نظرم شما هم اگر مثل من توان پشت کنکور موندن ند ...

سمنان برام دوره ، احتمال قبولی تو شهرای کوچیکتر هم بیشتره

ایشالا موفق بشین

ممنون

همچنین شما

فقط میشه بعد اومدن جوابا تگم کنی ؟