بچه ها من خودم لیسانس مهندسی معماری دارم ولی چون کار پیدا نکردم رفتم کلاس خیاطی که یه هنری هم یاد بگیرم .بعد خیلی خیل دو ست داشتم که یه شغلی پیدا کنم .رفتم تویه تولیدی دو روز کار کردم کلییی روحیم خراب شد .فکر کنین صبح ها از ساعت8تا 12ونیم کلاس خیاطی بودم بعدش از ساعت4تا9هم تو تولیدی .واقعا دیدم نه روحیم میکشه تو اون محیط نه بدنم .نمیدونم کار درستی کردم که دیگه نرفتم یا نه؟😔
بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30
این دو روز گه رفتم اونجا دیگه قدر خونمون رو میدونم .واینکه نباید ادم تو هرکاری به خدا اصرار کنه .اخه من دوسال بود به خدا اصرار میکردم یه کار پیدا کنم یه کار پیدا کنم .و اینم بگم تو اونجا قرار نبود پول بگیرم .قرار بود کار یادبگیرم کار آموز بودم
این دو روز گه رفتم اونجا دیگه قدر خونمون رو میدونم .واینکه نباید ادم تو هرکاری به خدا اصرار کنه .اخه ...
پس مفتش گرون بود.
اگر میرفتی یه جا کارآموزی ولو با دستمزد پایین بازم انگیزه داشتی .
بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30