2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نمیدونی طرف دوست داره یا نه؟

نه منو ندیده فقط مامانش منو دیده خودمم از دور وتو پستاش وتعریفایی که ازش میشه ازش خوشم اومد ...فک نکنم دیگه از کسی خوشم بیاد هعی

نه منو ندیده فقط مامانش منو دیده خودمم از دور وتو پستاش وتعریفایی که ازش میشه ازش خوشم اومد ...فک نک ...

غیرمستقیم بهش برسون که تو هم ازش خوشت اومده. ولی این رو بدون سرنوشت ما عاشقا اینه که هیچوقت به عشقمون نمیرسیم،قانون نانوشته هستش

غیرمستقیم بهش برسون که تو هم ازش خوشت اومده. ولی این رو بدون سرنوشت ما عاشقا اینه که هیچوقت به عشقمو ...

یه سوال پسرا وقتی با یکی دوست میشن یعنی خیلی دوسش دارن؟؟

یه سوال پسرا وقتی با یکی دوست میشن یعنی خیلی دوسش دارن؟؟

من تا حالا با هیچ دختری دوست نشدم به جز نامزد سابقم،نمیدونم واقعا. ولی من تنها دوست دخترم که نامزدم بود رو خیلی دوست داشتم

خدا نکنه. با این که سخت بود ولی ازش گذشتم و دیگه هیچی مهم نیست، آدم باید بعضی وقتا از خیلی چیزا حتی ...

ببخشید من فک کردم شما دخترین خیلی راحت حرف زدم معذرت می‌خوام پست آخر متوجه شدم مردین🙏

ببخشید من فک کردم شما دخترین خیلی راحت حرف زدم معذرت می‌خوام پست آخر متوجه شدم مردین🙏

نیازی به معذرت خواهی نیست. شما هم جای خواهر من، فضای مجازی زیاد مهم نیست آقا یا خانم باشیم اینجا اومدیم فقط تبادل نظر بدیم و اینکه از حرفهای بقیه اگه خوب و درست باشن استفاده کنیم و تو زندگیمون به کار بگیریم یا اینکه با کسایی که تجربه تلخی داشتن همدردی کنیم و تا حدودی بتونیم دردشون رو تسکین بدیم.ممنون به هرحال