2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 38 پست
من اصن با همینم آشنا نشدم از دور دوسش داشتم 

من نوزده ساله بودم عروسی اونی که دوسش داشتمو دیدم درکت میکنم.پسرخاله ام بود و قبلش خاله‌م با بابام صحبت کرده بود که منو بگیره واسه پسرش.ولی اون دختره خوشگلتر بود و اونو گرفتن.تازه نمیشد عروسی نریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدردیم با این تفاوت که من از عشقی که ۶ سال باهاش نامزد و عقد بودم جدا شدم اون نخواست که بشه. یه مدت ...

بمیرم برات دیشب داشتم آتیش می‌گرفتم خیلی سخته احساس سنگینی رو تو گلوم وقلبم حس میکردم .

یه نصیحت خواهرانه به هیچوجه برای فراموش کردن اینیکی با کسی دیگه اشنا نشو

عزیزم من پدرم نمیپسنده روابط آزاد دختر پسرو وگرنه میرفتم جلو با همین آشنا میشدم شاید اصن اونی که فکر میکردم نبود به نظر بابام احترام می‌زارم دلم نمیاد دلشون بشکنم

من اصن با همینم آشنا نشدم از دور دوسش داشتم 

اما خوشبخت نشدن و بعد از چهارده سال زندگی بچه ندارن و همش دعوا دارند و دنبال طلاقن.دوبار اقدام به طلاق کردن ولی بزرگترها آشتی دادن.اینا رو به عنوان دردودل گفتم و اینکه کاملا درکت میکنم می‌دونم چه دردی میپیچه توی قلب و روحت.اما میشه و میتونی فراموش کنی

عزیزم من پدرم نمیپسنده روابط آزاد دختر پسرو وگرنه میرفتم جلو با همین آشنا میشدم شاید اصن اونی که فکر ...

و اینکه بعضی ها میگن با یکی آشنا شو تا فراموش کنی بدترین کار و کاملاً غلطه.فکر کن خودت خوشت میاد یکی واسه فراموش کردن عشقش باهات دوست شه؟؟یکم تحمل کنی و صبر کنی عادی میشه برات.

برو رو در رو بهش بگو نه تو فضای مجازی، اینجوری بهتر جواب میده یا میگه نه یا میگه آره ولی حسرتش به دل ...

نه نمیشه اگه با همون پیج فیک برم چی برم ؟ دوست دختر داره نمی‌خوام دل اونم بشکونم 

بمیرم برات دیشب داشتم آتیش می‌گرفتم خیلی سخته احساس سنگینی رو تو گلوم وقلبم حس میکردم .

خدا نکنه. با این که سخت بود ولی ازش گذشتم و دیگه هیچی مهم نیست، آدم باید بعضی وقتا از خیلی چیزا حتی عشقش بگذره،خدا اینجوری مصلحت دونستم راضی ام به رضای خدا