2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هر وقت امادگی پذیرش نفر دوم تو زندگیتو داشته باشی. از نظر من ۲۵ به بعد

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بنظرتون چجوری توی سن کم از این بحران ها عبور کنیم ؟ 

آخه مثلا من خودم مورد دیدم تازه میره کلاس هفتم و دوس پسر داره 

خب قطعا این سن مناسب نیست 

اما خب این دختر تمایل داشته به این رابطه 

تقریبا همه ی انسان ها هم تو همین سن تمایل به ایجاد رابطه عاشقانه داشتن 

ولی خب اینکه چجوری ازشون عبور کنن بنظرم خیلی مهمه 

میشه نظرتونو بگین؟ 

.
بنظرتون چجوری توی سن کم از این بحران ها عبور کنیم ؟  آخه مثلا من خودم مورد دیدم تازه میره کلاس ...

عزیزم این تمایل موقع بلوغ بوجود میاد، ولی نمیشه اسمش رو عشق یا رابطه عاطفی یا قلبی درست و عمیق گذاشت

از نطر من بهتره ادم خودشو درگیر این روابط نکنه، چون معلوم نیست به پست کی میخوره، البته توو جامعه ما 

تا حداقل کمی اگاه بشه، عاقل بشه و بتونه از خودش مراقبت کنه