سلام خانوما
من تازه عروسم
به تازگی کم کم دارم متوجه میشم شوهرم داره زیر قول و قرارایی که با هم داشتیم می زنه و حس می کنم حرفایی که موقع خواستگاری و آشنایی بهم زده بود فقط واسه جلب توجه و رضایتم بود و بس...
من یه خانوم خونه دارم
دارم کم کم دلسرد میشم از زندگی مون
آخر هفته ها بجای اینکه پیش من ک همسرشم باشه با رفیقاش میرن بیرون شهر. تا نزدیکای صبح..
...رفیقاش هم بعضی هاشون ادمای جالبی نیستن اونطور که من کشف کردم نمیدونم نمیخوام تهمت به فرد بیگناهی بزنم اما گذشته ی همسرم زیاد جالب نبوده و میترسم پاش بلغزه و برگرده به اون دوران بدی که قبلا داشته..
و منو اصلا بیرون نمی بره مگه اینکه چی بشه واقعا ک اینکارو بکنه، هرچقدرم بهش گفتم فایده نداشته حداقل اگه بیرون می رفتیم دوتایی، با وقت گذرونی با دوستاش مشکلی نداشتم چون حق معمول آدمه.
بهم بگین دلمو به چی خوش کنم😔 بازم خداروشکر اخلاقای تو خونش خوبه منو می خندونه و دست بزنم نداره😐
از نظر مالی هم دست و دلباز نیست خیلی حساب و کتاب شده بهم پول میده و واقعا هی باید مدام بهش بگم که پول واقعا نیاز دارم الان و واسه ی چی. منم واااقعا ادم کم خرج و قانعی ام جدی میگم،
و واسه اینکه دکتر برم و مطب و کارای واجبم بزور منو می بره و محول میکنه به پدر مادرم و نمیذاره تنها هم برم. در کل ادم مسئولیت پذیری نیست از نظر من و بهشم گفتم
سردرگم شدم و آیندم واسم مبهمه.
بیخشید طولانی شد ...خواهش می کنم راهنماییم کنین چیکار کنم