2777
2789
عنوان

همسر

166 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

من تازه عروسم

به تازگی کم کم دارم متوجه میشم شوهرم داره زیر قول و قرارایی که با هم داشتیم می زنه و حس می کنم حرفایی که موقع خواستگاری و آشنایی بهم زده بود فقط واسه جلب توجه و رضایتم بود و بس... 

من یه خانوم خونه دارم

دارم کم کم دلسرد میشم از زندگی مون

آخر هفته ها بجای اینکه پیش من ک همسرشم باشه با رفیقاش میرن بیرون شهر. تا نزدیکای صبح..

...رفیقاش هم بعضی هاشون ادمای جالبی نیستن اونطور که من کشف کردم نمیدونم نمیخوام تهمت به فرد بیگناهی بزنم اما گذشته ی همسرم زیاد جالب نبوده و میترسم پاش بلغزه و برگرده به اون دوران بدی که قبلا داشته..

و منو اصلا بیرون نمی بره مگه اینکه چی بشه واقعا ک اینکارو بکنه، هرچقدرم بهش گفتم فایده نداشته حداقل اگه بیرون می رفتیم دوتایی، با وقت گذرونی با دوستاش مشکلی نداشتم چون حق معمول آدمه.

بهم بگین دلمو به چی خوش کنم😔 بازم خداروشکر اخلاقای تو خونش خوبه منو می خندونه و دست بزنم نداره😐

از نظر مالی هم دست و دلباز نیست خیلی حساب و کتاب شده بهم پول میده و واقعا هی باید مدام بهش بگم که پول واقعا نیاز دارم الان و واسه ی چی. منم واااقعا ادم کم خرج و قانعی ام جدی میگم،

و واسه اینکه دکتر برم و مطب و کارای واجبم بزور منو می بره و محول میکنه به پدر مادرم و نمیذاره تنها هم برم. در کل ادم مسئولیت پذیری نیست از نظر من و بهشم گفتم

سردرگم شدم و آیندم واسم مبهمه.

بیخشید طولانی شد ...خواهش می کنم راهنماییم کنین چیکار کنم

وقتی بهش گفتی چی گفت؟

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

Madarane.z1372

خانوما میشه پیج روزمرگی منو فالو کنید شاید خوشتون اومد هاااااا

ﺍگه ﺍﺯ ﻣًــﻦ ﺧﻮﺷـــﺖ ﻧﻤﻴـﺎﺩﻣﻬـــﻢ ﻧﻴستﭼــﻮﻥ ﻣــﻦ ﺃﺻﻼ ﺟﻮﺭﻯ ﺭﻓــﺘﺎﺭ ﻧﻤــﻴکنم که ﻫﺮ کســــیﺧﻮﺷـﺶ ﺑـﻴﺎﺩ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی که دستش تو جیبش نباشه همینه عزیزماگه میرفتی سرکار دست دراز نمیکردی جلوش 

و اگه سرکار میرفتی میگفتی فشار کار رو منم هست پس تنها نرو بیرون 

ولی متاسفانه الآن بهونه داره🤷🏻‍♀️

اگه زندگیتو دوس داری خواهشا از اینجا مشورت نگیر نمیگم غلطه ولی چون درست و غلط رو همه باهم میگن به جای ذهنت منسجم شه رو راه حل ، بدتر درگیر میشه

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

کاری ندارم شوهرت خوبه یا بده ولی اگه یه دختر بیاد بگه گذشتم جالب نبوده میریزن سرش که شوهرت بفهمه چی بعدا و هزار تا چرت و پرت اما تو الان میگی حس میکنم شوهرم گذشتش جالب نبوده حالا بوده یا نبوده مهم نیست فقط برام جالبه چرا کسی گارد نمی گیره انگار عادیه!!

یه عمر حسرت خوردم چرا تو ایران کنار همچین مردایی و همچین زنایی بزرگ شدم که برای هم جنس خودشونم گارد می گیرن و متهم می کنن همو 

برو مشاور این جا هر کی بر اساس طرز فکر و تجربه خودش نظر میده زندگیت رو براساس نظرای کسایی که اینجان ...

حقیقتا نظر بعضیا واسم محترمه ولی کلا اینجا رو ملاک قرار نمیدم و ذهنمو درگیر نمیکنم خیالت راحت عزیز....

کسی که دستش تو جیبش نباشه همینه عزیزماگه میرفتی سرکار دست دراز نمیکردی جلوش  و اگه سرکار میرفت ...

یه حقوق ثابت حلالی داره حالا قضیش طولانیه نمیشه اینجا گفت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز