2821
2789
ی هفتس عقد کردیم

حالا بزار یه تایمی بگزره...میدونم ک دوس دارید پیش هم باشید شایدم نامزدت اصرار داره شب پیشش بمونی..ولی بزار یه دوسه هقته ایی حداقل بگزره بعد ک عادی شد روابطتت برای خانوادت میتونی راحت تر راضیشون کنی...از الان بخوای بمونی هم زوده هم اینکع بزار همسرت یجورایی بیتاب باشه برای اینکع میشش باشی....یه هفته خیلی زوده دختر...خانوادتم حق دارن همین اول نزارن...

من خودم۳روز بعد عقد شب رفتم خون همسرم ینی خانوادش...ولی بهت توصیه میکنم بزاز یه تایمی بگذره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی نمیذارن نمیشه دیگه تا وقتی خونه باباتی اونا برات تصمیم میگیرن

واااا خیلی ببخشید مگه دور از جون حیوونیم ک بقیه برامون تصمیم بگیرن، تا خونه پدر باشی مامان بابات برات تصمیم میگیرن بری خونه شوهر ،شوهر برات تصمیم بس دیگه طرف حق نفس کشیدنم نداره 

اول اینکه زن وشوهرن به هم محرمن  

دوم اینکه زمان قدیم بود تا شب عروسی عروس دوماد همو نمی‌دیدند،الان روزگار فرق کرده 

واااا خیلی ببخشید مگه دور از جون حیوونیم ک بقیه برامون تصمیم بگیرن، تا خونه پدر باشی مامان بابات برا ...

عزیزم من اینطوری نبودم خودم توی دوران عقدم. چون استارتر شرایطش این بود بهش گفتم که خودشو الکی کوچیک نکنه بهتره زودتر عروسی کنن. در ضمن تو ایران آره بیشتر دخترا متاسفانه بی ارزشن و همینطوری همه واسشون تصمیم میگیرن بدون اینکه اصلا نظر و عقیده دخترشون واسشون مهم باشه 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
اخه مادوسال دوست موندیم دیگ بسه انتظار😂

اووو...خب این فرق داره شرایط ولی بزار تا اعتماد خانوادت جلب بسه کامل....الان اونا هنوز نتونستن اونقدز ک باید ب نامزدت اعتماد کامل داشته باشن ک یه چیز کاملا عادیه..بالاخره یه ادم جدیده ک وارد زندگیت شده..شماهم سعی کن تو این مدت خیلی پافشازی نکنی رو این موضوع...اگر میتوتیوبیشار رگ‌خواب مادرتو بگیر دستت اونو زاضی کن پدرت هم با حزفای مادرت راضی میشه...حتی میتونی مادرتو یکی دوجلسه بزید میش مشاور ک با مشاور خودتدحرف بزنی ک بتونه ملدرتو راضی کنه سر این قضیه....البت اگر پدرت از مادرت حرف شنوی دلشته باشه

اووو...خب این فرق داره شرایط ولی بزار تا اعتماد خانوادت جلب بسه کامل....الان اونا هنوز نتونستن اونقد ...

بابامو مامانم نامزدمو ازخیلی وقت پیشا میشناختن زمان دوستی میدونسن باهمیم

بابامو مامانم نامزدمو ازخیلی وقت پیشا میشناختن زمان دوستی میدونسن باهمیم

این فرق داره با الان ک دامادشون شده عزیزم...این دوتا دورانو یکی ندون...با مادرت حرف بزن و اگر امکانش برات هست اول خودت یک جلسه پیش مشاور برو و باهاش دراین مورد حزف بزن بعدش مادرتو ببر ک بتونه قانعش کنه..بازم میگم این درصورتیه ک پدرت حرف مادرتو گوش بده

دوران عقد مگه دوران شناخت نبود🤔

دوران عقد دیگه دوران شناخت نیست که 

شناخت مال قبل عقده 

هر چند تو هر مرحله بفهمی اشتباه کردی حتی روز عروسی باید کاسه کوزه رو جمع کنی بری 

حالا من برعکس شمام انگار 

خودم که همش سرکارم  پنجشنبه شب میتونم بمونم خونشون عنی پنجشنبه عصر میرم جمعه بعد نهار بر میگردم بابام میگه چرا نمیری بمونی خونشون راحت باش از همون طرف بگو شوهرت ببرتت سرکار

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز