2821
2789
عنوان

عاشق ،🥀🖤.

66 بازدید | 3 پست

زیارت      عاشورا نذر کردم ـ

از   اول محرم سه روزش ر خوندم ــو دیگ اون 

چهار روز   نتونستم  ـــ  حالا برای جبران و  حاجت بخودم و  ادامه بدم  قبوله بخونم ؟؟؟؟

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃

اره عزیزم قبوله بخون حاجتروا باشی 

بااجازه استارتر عزیز

از اعمال روز هفتم محرم گرفتن روزه ی مستحبی است که بسیار به آن سفارش شده و موجب استجابت دعا می گردد 

دقت داشته باشید اگر روزه ی قضا دارید روزه ی مستحبی رو باید با نیت انجام روزه ی قضا بگیرید

التماس دعا🌹

ان شاءالله حاجت روا شی بیا ۲تاپیک اخرم

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره عزیزم قبوله بخون حاجتروا باشی  بااجازه استارتر عزیز از اعمال روز هفتم محرم گرفتن ...

بیا۲تاپیک اخرم 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز