2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قشنگههه اصلا مشکلی با دماغم ندارم ولی قبل عمل ک خوشگل بودم الان زشت شدم همین

مطمعنی زشت شدی؟؟؟

تو رو خدا با خودت صادق و روراست باش ،حرفای بقیه هیچی اونارو بریز دور بعد جواب بده

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

مطمعنی زشت شدی؟؟؟ تو رو خدا با خودت صادق و روراست باش ،حرفای بقیه هیچی اونارو بریز دور بعد جواب بده

اره کنار از حرفای بقیه زشت شدم وقتی تو آینه نگاه میکنم زشت شدم اون جذابیتم رفته

اره کنار از حرفای بقیه زشت شدم وقتی تو آینه نگاه میکنم زشت شدم اون جذابیتم رفته

خیلی عجیبه ،

ببین عزیزم بازم میگم به احتمال زیاد این حست مقطعی هست و بعد یه مدت که بگذره اوکی میشی و از قیافه ت خوشت میاد،

اما اگه بازم همین حس رو داشتی مجبوری بپذیری و دست از تخریب و خودازاری خودت برداری،

الانم لطفا فکر خودکشی و اسید و این چیزارو نکن چون فقط خودتو نابود میکنی با این فکرای مزخرف،

تو خونه ی شما کسی نیست ازت حمایت کنه و بهت روحیه بده؟؟

احساس میکنم افسردگی گرفتی

خیلی عجیبه ، ببین عزیزم بازم میگم به احتمال زیاد این حست مقطعی هست و بعد یه مدت که بگذره اوکی میشی ...

نه کسی حمایتم نمیکنه .افسردگی گرفتم در حد مرگ خیلی میترسم خیلی خیلی میترسم دوستامم قط ارتباط کردن کسی نیست دیگه

نه کسی حمایتم نمیکنه .افسردگی گرفتم در حد مرگ خیلی میترسم خیلی خیلی میترسم دوستامم قط ارتباط کردن کس ...

عزیزم اینا تفکر خودته الان میگی صورتت گرد شده چشمات درشت تر بنظرم زیبا تر شدی بینی شما هم بعد یه مدت درست میشه الان الکی غصه نخور مطمئن باش اگر دوباره عمل کنی هیچی از دماغت نمیمونه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
نه کسی حمایتم نمیکنه .افسردگی گرفتم در حد مرگ خیلی میترسم خیلی خیلی میترسم دوستامم قط ارتباط کردن کس ...

پس کی اومد باهات رضایت نامه ی عمل رو‌امضا کرد؟

کی باهات اومد بیمارستان کنارت موند؟

همون ادم تو این شرایط سخت الانت باید کنارت باشه،

اون دوستی که بخاطر یه عمل ساده ی بینی تو رو گذاشته کنار همون یهتر که برا همیشه بره،اگه یه روزی برگشت تو حق نداری قبولش کنی،

شرایط تو دقیقا عین منه،منم زمانی که جراحی کردم هیچکس باهام موافق نبود بهم زخم زبون میزدن،به قیافه م میخندیدن و تاسف میخوردندکه چرا اینکارو کردم،تنها کسی که مث کوه پشتم بود همسرم بود(عقد بودیم اونموقع)فقط کافی بود یه نفر چیزی بگه طرف رو میشست و پهن میکرد،حتی مقابل حرفای مامان بابام که به شدت مخالف بودن ایستاد و حسابی دعوا کردن،

کاش توام اون یه نفر رو داشتی ،خانواده ت اگه کنارت نیستن حداقل مقابلت نباشن مث بقیه،

عزیزم بهت قول میدم تو اصلا و ابدا زشت نشده چهره ت همش داری تلقین میکنی به خودت،تو زیباتر از قبل شدی فقط بهت اجازه نمیدن این حس رو داشته باشی و با حقیقت روبرو بشی ،ازت خواهش میکنم محکم باش ،این روزای سختت هم میگذره،

پس کی اومد باهات رضایت نامه ی عمل رو‌امضا کرد؟ کی باهات اومد بیمارستان کنارت موند؟ همون ادم تو این ...

کاش منم اون یه نفرو داشتم 💔

خودمو خودم 

فقط امید وارم تا یه سال دیگه قشنگ جا بیوفته بشینه رو صورتم خوشگل بشم

کاش منم اون یه نفرو داشتم 💔 خودمو خودم  فقط امید وارم تا یه سال دیگه قشنگ جا بیوفته بشینه رو ...

مطمعن باش جا میفته بینیت،بهت قول میدم خیلی خوشگل تر میشی جوری که لذت میبری از قیافه ی خودت،فقط صبور باش ❤️