2777
2789

احتمالا داروسازی زابل رو میارم ولی واسه یه دختر تنها اونجا یکمی خطرناکه خیلی هم دوره خطرناک هم هست

اما شنوایی شناسی شیراز که خودمون هم هستیم میتونم  برم اما مادر و ودر به زور اصرار دارن یا برو دارو زابل یا بمون واسه سال بعد شما چی میگید؟ 

اساسا به کار عملی علاقه ندارم و آدم ترسویی هستم و نمیتونم مسئولیت قبول کنم 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا جدا از محیط زابل احتمالا نمیتونی با فرهنگم بسازی یا بمون برای سال دیگه بخون یا همون شنوایی و بر ...

منم خیلی با زابل موافق نیستم اخه شنوایی هم خوبه هم میشه کلینیک زد کار عملی خاصی هم نداره چندان 

واقعا یعنی اینقدر بده شنوایی شناسی    

شنوایی شناسی داریم دارو هم داریم تو فامیل دارو یکیش همسرمه و یکیش دختر عمه همسرم شنوایی شناسی هم پسر عموی همسرم اون مثل یک کارمند معمولی با حقوق معمولی نهایت ماهی ۲۰ تومان اما دارو یک چیز دیگست

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
شنوایی شناسی داریم دارو هم داریم تو فامیل دارو یکیش همسرمه و یکیش دختر عمه همسرم شنوایی شناسی هم پسر ...

درسته به هر حال در امدش بیشتره 

همسر شما  و دختر عمه همسرتون داروخانه زدن ؟؟ 

منم خیلی با زابل موافق نیستم اخه شنوایی هم خوبه هم میشه کلینیک زد کار عملی خاصی هم نداره چندان 

من از این رشته سر در نمیارم ولی اگه خودت سبک سنگین کردی و میدونی خوبه همینو بچسب انشالله ک موفق میشی

درسته به هر حال در امدش بیشتره  همسر شما  و دختر عمه همسرتون داروخانه زدن ؟؟&nb ...

همسرم هم استاد دانشگاه هست و هم داروخانه داره. دختر عمه همسرم هم استخدام وزارت بهداشته و هم داروخانه داره

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من از این رشته سر در نمیارم ولی اگه خودت سبک سنگین کردی و میدونی خوبه همینو بچسب انشالله ک موفق میشی

مرسی عزیزم ❣️

همسرم هم استاد دانشگاه هست و هم داروخانه داره. دختر عمه همسرم هم استخدام وزارت بهداشته و هم داروخانه ...

خیلی هم عالی ممنونم ❤️