2777
2789
عنوان

حروم خوری

118 بازدید | 13 پست

پدر بزرگ شوهرم بهش زمین داد و شوهرم کلی خرح کرد تا باغ شد.۸سالپیش حدود۲۰۰میلیون.حالا که بحث تقسیم ارث شده.بابابزرگه میگه من اب ندادم بهت...هرچند قولنامه داره و میتونه شکایت کنه اما نمیخاد اینحوری شه.قشنگ همه دارن حقشو میخورن.بجای ۱۲ساعت اب تو قوالنامشو میخان۶ساعت اب بهش بدن اونم با منت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قول نامه داره خوب شکایت کنه ..

همون دیگه ابنقد عمو کوچبکش عوضیه که میگه عمو بزرگه بهت اب نمیده.این طفلکیم نمیخاد ابرو ریزی شه.اما خیلی عوضین همشون.چجوری میخاد بمیره؟

همون دیگه ابنقد عمو کوچبکش عوضیه که میگه عمو بزرگه بهت اب نمیده.این طفلکیم نمیخاد ابرو ریزی شه.اما خ ...

ب نظر من وکیل بگیرید و شکایت کنین .پدر بزرگ‌کیلو چند اگه شعور داشت مال کسی دیگه رو نمیخورد

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

هییییییییی

دست رو دلم نزار

عموم بابامو گول زد گفت تو خونتو بفروش زمین منو بسازیم اونم چهار طبقه....بابام زمینو ساخت عموم کلا همه چیزو منکر شد گفت مدرک نشون بده که به من پول دادی.....ده سال طول کشید تا بابامو راضی کردیم بره شکایت کنه آخه بابام جز اون خونه ای که فروخته بود خونه نداشت باید میرفت مستاجری.....خلاصه ما موندیم دست خالی بدون مدرک بدون حتی یه رسید.....خدا با ما بود قاضی دلش سوخت گفت استشهاد محلی جمع کنید من قبول میکنم....خلاصه که استشهاد جمع کردیم تا بالاخره یه واحد از ۴ واحد ازش گرفتیم اونم بدون پارکینگ

دل ما هم پره عزیزم ده سال هر روز زجرو دعوا داشتیم....نمیدونم چطور مال حروم میخورن بعضی‌ها یه آبم روش

ب نظر من وکیل بگیرید و شکایت کنین .پدر بزرگ‌کیلو چند اگه شعور داشت مال کسی دیگه رو نمیخورد

اره واقعا همنیطوره.خدا لعنتشم کنه.کرونا داش داشت میمرد شوهر من رفت نجاتش داد بچه هاش ادمم حسابش نمبکردن

هییییییییی دست رو دلم نزار عموم بابامو گول زد گفت تو خونتو بفروش زمین منو بسازیم اونم چهار طبقه... ...

خداذلعنت کنه ادم نامردو.الان هبچ بلایی سر عموت نبومده؟

خداذلعنت کنه ادم نامردو.الان هبچ بلایی سر عموت نبومده؟

نه والله

آنقدر دلمون شکست ازش که خدا میدونه هیچ وقت روزی رو که اشک بابامو درآورد یادم نمیره....به بابام دلداری دادیم بابام گفت به خاطر خونه و مال دنیا گریه نمیکنم به خاطر این گریه میکنم که داداشم که هر روز تو مسجد نماز میخوند و مثلا با خدا بود از پشت بهم خنجر زد من داداشمو از دست دادم....

هییییییی زنش بعد ۲۰ سال آی وی اف کرد کلا استراحت مطلق بود.فقط خدای بالا سر میدونه مامانم و آبجیهام ۹ ماه چطور ترو خشکش کردن موهای زائد بدنشو  مامان من تو حموم میزد ولی صد رحمت به وفای سگ .....

ما که حلالش نمی‌کنیم.حساب کتاب اصلی بماند برای اون دنیا

هییییییییی دست رو دلم نزار عموم بابامو گول زد گفت تو خونتو بفروش زمین منو بسازیم اونم چهار طبقه... ...

وای مثل برادر شوهر من حق ما رو خورد ما رو توی سختی گذاشت روز ب روز خودش وزنش خوشبخت تر میشن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید