2777
2789
عنوان

دوست صمیمی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 36 پست
تنها رفیقم بود هییی  عجب زرنگی بود که هیچی از خودش نمیگفتی سر کار میرفت با دوست پسرش هیچی هیچی ...

ول کن بابا اسم اینو صمیمی نزار 

من الان خیلی وقته صمیمی ندارم😊

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله به آرزوهات برسی عزیز دل 

قربونت🤍🤍

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
تنها رفیقم بود هییی  عجب زرنگی بود که هیچی از خودش نمیگفتی سر کار میرفت با دوست پسرش هیچی هیچی ...

درس عبرت بشه که همه چیزتو برا دوستت نگی اینکه گذشت ولی کلا با هر کی دوست شدی همه چیتو واسش نگو ادما وقتی همدیگه رو خوب میفهمن خوب بلدن چجور ضربه بزنن انقد هستن ادمهایی که یه روز دوست صمیمی بودن یه روز شدن دسمن خونی چون همه چیز همو میدونستن برا هم خط و نشون میکشن تعادل تو هر چیزی خوبه   حتی حضرت علی هم میگه که همه اعتمادت رو نثار دوست نکن  سطحی دوست بودن خوبه ولی یه چیزایی باید مخفی بمونه که یه روزی همونا  نقطه ضعفهایی نشن که راحت بتونن  نشونه بگیرن

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
من دوستی غیر از این نداشتم 

دوستهای خوب رو ادم تو دوران مدرسه پیدا میکنه بعد از مدرسه و دانشگاه سخته دوست خوب پیدا کردن یعنی دوستی که همه روزه باهاش باشی و شخصیتهاتون  تقریبا عینه هم باشه سخت میشه پیدا کردنش البته خیلی درونگران همه چیزشونو لو نمیدن. واسه اینه ادم یه کم ناراحت میشه که مگه من رو چجور ادمی فرض کرد که مخفی کاری میکرد بهر حال واجبه ادم دوست داشته باشه ولی پیدا کردنش بعد از مدرسه سخت میشه واقعا امیدوارم یه دوست خوب پیدا کنید

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎