2777
2789
عنوان

دوست صمیمی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 36 پست
خیلی بده میدونی این یعنی اینو میرسونه که تو برا من یه دوست عادی بودی برا تنهاییام چقد بده واقعا خیلی ...

فک کن بهم زنگ میزد میگفت من خونه شمام اگه مامانم زنگ زد  و میرفته سر قرار 

فک کن ما سه ماه کنار هم شبانه روز برای کنکور درس خوندیم. باورم نمیشه چراا باید پنهون کنه و قایم بازی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادما خیلی تودار شدن،  یکی تو اینستا بود حتی ی پست و استوری نداشت که نشون بده کسی رو داره یهو عک ...

اره اون زرنگا  من که والا ساده و احمقم همه زندگیم به این میگفتم ههه

خیلی ناراحت کننده است ولی ب ی ورت بگیر😂

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

این آدمه؟😐

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
این الان رفیق صمیمیه؟  هه یاد رفیق صمیمی خودم افتادم اونم اهل رل و رل بازی بود 😏

تنها رفیقم بود هییی  عجب زرنگی بود که هیچی از خودش نمیگفتی سر کار میرفت با دوست پسرش هیچی هیچی به من نمیگفت 

اره هییی

بیا بغلمم نالاحت نباشش چند وقت دیگه میفهمی ارزشش رو نداشت بهتر بهت یه تجربه داد بعدا اشتباه نکنی

کنکورت خوب بود؟

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

اینکه بهت نگفته قراره ازدواج کنه با دوست پسرش یا هر کس دیگه قبول دارم ازت قایم کرد

ولی الان تو دوران متاهلی باهات درارتباط نیست یه طرف دیگه قضیه اس و بحثش جداس از مورد قبلی که ازدواجشو پنهون کرد.

دومقولس، بعد ازدواج واقعا شرایط فرق میکنه

اینکه بهت نگفته قراره ازدواج کنه با دوست پسرش یا هر کس دیگه قبول دارم ازت قایم کرد ولی الان تو دورا ...

نه بابا چیکار دارم به بعد ازدواجش همین قایم کردنش ادما ناراحت میکنه 

فدات بشمم عزیز دلم  اره من سال ۹۹ رفتم  دانشگاه

🥺🤍

عه من امسال کنکوریم اینقدر استرس دارم که نگو:/

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻