2777
2789

بله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من اخلاق مهم تر بود شوهرم از من خوسگل تره خیلی.ولی الان خیلی برام قیافه اس معمولی شده اخلاق خیلی مهمه شوهرت خوش اخلاق و خوش زندگی باشه میشی خوشبخت بداخلاق باشه بدبخت میشی.اینم بگم که خوشگلی به تبی بنده زد و مریضی گرفت خوشگلیش رفت یا پیر شد از ریخت افتاد دیگه میتونی تو اون زندگی بمونی؟؟

خدایا من جز تو کسی رو ندارم.منو محتاج بنده هات نکن💓💓

زیبایی طوری باشه که نگاهش کنی لذت ببری نه در حد برد پیت ولی دلنشین باشه برات

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خب بنده خدا خوبه زشت نیس ولی خب در اون حدم خوشگل نی

اگر به دلت میشینه خوبه بعدش برو سراغ شخصیتش.فکر کن با یکی باشی خوشگل و خوشتیپ ولی هرزه‌ یا خسیس یا بچه ننه.هر روز ارزوی مرگ میکنی.گاهی یکی انقد خوشگل نیست ولی به دل تو میشینه

خدایا من جز تو کسی رو ندارم.منو محتاج بنده هات نکن💓💓
اگر به دلت میشینه خوبه بعدش برو سراغ شخصیتش.فکر کن با یکی باشی خوشگل و خوشتیپ ولی هرزه‌ یا خسیس یا ب ...

اره خب شرایط دیگش خدایی اوکیه فقداطرافیاتم میگن در حدت نیس وفلان اذیتم میکنن بعدم  این اطرافیانم از دم بیشعور حسود😐

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز