2777
2789
اگه دارید جهیزیه میخرید حتما از اینایی بخر که قوریش رو کتری قرار میگیره واسه دم شدن چون اونجور خیلی ...

نه عزیزم جهیزیه نیست

خونمون طبقه بالاس به قدری گرمه اصلا چایی نمیزارم به خاطر گرما،گفتم چایساز بخرم حداقل آنقدر عذاب نکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم جهیزیه نیست خونمون طبقه بالاس به قدری گرمه اصلا چایی نمیزارم به خاطر گرما،گفتم چایساز بخرم ...

تا دو سه تومن اگه میخوای بخری عالیترین کاراجا بعد کرکماز سرچ بزن هر دوشم خوشگله کاراجا رو میدونم سخنگو هستش خودمم قصد خرید دارم ولی کاراجا ندیدم اینجا کرکماز دیدم ولی دلم کاراجا میخواد

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
تا دو سه تومن اگه میخوای بخری عالیترین کاراجا بعد کرکماز سرچ بزن هر دوشم خوشگله کاراجا رو میدونم سخن ...

خیلی مهم نیست برام مارکش،خوب باشه فقط

کرکماز ترک فکر کنم نمایندگی داره امین حضور

ببین اول اینکه هرچی میخری روی هم بگیر..کنار هم نگیر.

قوری روی کتری همون حالته دم کشیدنه چای با بخار کتری رو داره.

کنار هم نگیر اصلا..روی المنت اصلا کیفیت نداره.ولی اینکه برای من فلر هست

راضی ام.خیلی تحقیق کردم.

ولی ته ته ته این حرفا کتری قوری یا سماور خیلی بهتره یه چیز دیگست.چای ساز در زمان های اظطراری خوبه به نطرم.

لینک زیر انواع چای ساز ها رو نقد و بررسی کرده و معروف ترین و بهترین چای ساز رو پیشنهاد خرید داده، لی نظرات خریداران هم داخلش هست، لینک های سایت همیار خرید را می زارم براتون:

بهترین چای ساز

آنباکس چای ساز پارس خزر

چای ساز

من چهار ساله میگل دارم ، کتری استیله قوری پیرکس، رو هم میمونن خیلی خوب دم میکشه چای، گرمکن داره تا چایی سکسره گرم بمونه، و اگه آب نداشته باشه و خالی باشه خود به خود خاموش میشه، من راضیم عالیه ،تا حالا همه دوستام خریدن خراب شده مال من مونده