2777
2789
اهااااا نه من انسانیم حالا در این سطحی که شما میگیم فکرنکنم بوده باشه اما خب خدا نگذره واقعا.. چون ...

من شاهد بیدار بودنای بچه های کلاسم بودم چقدر تلاش کردن با این تراز باید همشون زیر ۷ هزار میشدن ولی خب...خوبع ک رفتی انسانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد همین گوساله های متقلب میان از اختلاس و فساد و چی و چی مینالن!! 

ی نفر از سازمان سنجش گف ۸۰۰ نفر متقلبو گرفتیم ببین چن برابر بوده ک انقدرشو گفتن بعد ببین حالا چند هزار نفرم نگرفتن خیلی اوضاع داغونه بدبخت اونایی ک امسال هزینه کردن من بیشتر دارم میسوژم

عشقم از تقلبا خبر نداری تجربی ها باید رتبشونو تقسیم بر ۱۰ کنن بشه رتبه اصلیشون فاجعه بوده امسال ی چی ...

توروخدا ایما چیه واس خودتون می‌بافین 

حرف های دل خوش کنه فقط 

یعنی چی بیا رتبت رو فلان کن رتبه اصلیت اینه 

با تقلب یا بدون تقلب رتبت اینه طبق این‌باید انتخاب رشته کنی 

یعنی من بیام بگم ۵۰۰ شدم ؟ 

😂😂😂😂

کنکور ندادم عزیز من کجا گفتم ننکور دادم😂

اعع ببخشید انقد اعصابم خورده  تورو بابعدی اشتباه گرفتم فقط یع چی بگم بهت کهه امروز فردا نکن هموم روز برنامتو تموم کن و اگه واقعا ب برنامه های خودت عمل نمیکنی مشاور بگیر ببین مشاور خوبا،بعضیا معروفن ولی الکی ک پول اون معروفیتو بگیرن بعضیام الکی فقط حرف میزنن مواظب باش 

درمورد کلاس رفتن هم اگه میبینی نیازته برو،من فک میکردم زیست کلاس نمیخواد،ولی بعدش ک رفتم دیدم روش خوندن من با اونی ک اون میگه فرق داره کلا هرچی ب جاش خوبه

توروخدا ایما چیه واس خودتون می‌بافین  حرف های دل خوش کنه فقط  یعنی چی بیا رتبت رو فلان ک ...

وایساااا،من به طرف گفتم این شدی و لیاقت این رتبه رو داشتی ولی بخاطر اون عوضیا اون متقلبا این شدی،ن اینکع این انتخاب رشته چیه اون یکی چیه

من خودم میدونم لیاقت اون رفیقیم ک شده ۱۰ هزار ۵ هزار بوده ولی بخاطر یع سری عوضی از رتبه اصلیش خیلی بیشتر شده