2789
عنوان

کیست مویی

189 بازدید | 14 پست

سلام دوستان شبتون بخیر میگم من کرونا گرفتم امروز ۱۰ روز یکجا نشین بودم یکروز دیدم از کمر به پایین خیلی درد دارم خیلی شدید دیدم پایین ستون فقرات متورم.مسکن خوردم خداروشکر دردش همون لحظه قطع شد.دکتر گفت کیست مویی چرک خشک کن داد گفت بخور اگر دیدی سوراخ شد و ترشح داره بیاجراحی کن.حالا امروز پوست روی این کیست جداشد یعتی داره خوب میشه؟کسی تجربه داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درد که اصلا ندارم .اره حس میکنم برآمدگی کمتر شده اولشم زیاد بزرگ نبود

اگه میبینی به نسبت قبل وضعیتش بهتر شده یعنی عفونتش با دارو ها کم شده ولی خب این که هنوز اون مو داخله فرقی نکرده به نظرم برو داخل که مو خارج کنه دوباره عفونت نکنه ‌دوست من داشت جراحی کرد راحت شد دیگه ‌.

والا نمیدونم من ترشح داشتم و خیلی درد داشتم و خون هم میومد ازش و رفتم جراحی کردم و خداروشکر تا این سااعت خوب بوده همه چی ولی گفت احتمالش هست بعد چندسال حتی با وجود جراحی باز برگرده

«يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ» در مقابل آنچه از شما گرفته شده بهتر از آن را عطا می‌کند✨
اگه میبینی به نسبت قبل وضعیتش بهتر شده یعنی عفونتش با دارو ها کم شده ولی خب این که هنوز اون مو داخله ...

اخه فعلا موقعیت ندارم الان ۱۰ روزه مرخصی هستم بخاطر مریضی باز جراحی کنم ازونورم گفت جراحی باز انجام میدیم بازم مرخصی متاسفانه فعلا کاریش ندارم 

والا نمیدونم من ترشح داشتم و خیلی درد داشتم و خون هم میومد ازش و رفتم جراحی کردم و خداروشکر تا این س ...

ای وای عزیزم نه برای من هیچکدوم اینا نداره .نه ترشح نه خون دردش قرص خوردم کامل رفت دکتر گفت حتما هفته بعد بیا ببینمت .درد داشت؟چه نوع جراحی انجام دادی؟

اگه اذیتت نمیکنه که فعلا بزار مونه سر فرصت😅

ان شالله بره دیگه برنگرده 🤣من خودم ترسوووو خیلی میترسم ۶ جلسه لیزر میرم بازم هر جلسه میرم استرس میگیرم میترسم فکرش کن

ان شالله بره دیگه برنگرده 🤣من خودم ترسوووو خیلی میترسم ۶ جلسه لیزر میرم بازم هر جلسه میرم استرس میگ ...

کلا اگه سرباز هم نکنه اون تو میمونه برات تا وقتی اینقدر بزرگ شه که دردت بیاد و اذیتت کنه هر وقت بتونی خارجش کنی خوبه ‌البته من خودم تجربه ای ندارم ولی دوستم عمل کرد میومد دانشگاه واحد تربیت بدنی هم پاس کرد تو همون عملش😄

ای وای عزیزم نه برای من هیچکدوم اینا نداره .نه ترشح نه خون دردش قرص خوردم کامل رفت دکتر گفت حتما هفت ...

انشاالله زود خوب بشی عزیزممم،نه درد خاصی نداشت خیلیی عمل آسون و سریعی ام بود..ولی خب مراقبت بعد عملش مهم بود که زود به زود پانسمان عوض شه.. ولی زود خوب شدم، انشاالله که به مرحله جراحی نرسی ولی اگه خدای نکرده لازم بود، اصلا نترس چون خیلی اسون بود، دوره نقاهتشم کوتاه بود

«يُؤْتِكُمْ خَيْرًا مِمَّا أُخِذَ مِنْكُمْ» در مقابل آنچه از شما گرفته شده بهتر از آن را عطا می‌کند✨