2777
2789
عنوان

کمک فوووری

441 بازدید | 10 پست

خانوما میشه سریع نظر بدید من دارم پول میدم کسی ب نیابت از من نذرم و ادا کنه من دوس داشتم تو مراسم شیرخوارگان شیر توزیع بشه ایشون میگن تابستونه و از شیر استقبال نمیشه شربت بهتره نظر شما چیه چیکار کنم ؟

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه صیغه نذر رو به زبون آوردی باید حتما شیر توزیع بشه

وگرنه مشکلی نیست

اگه اطرافتون هوا گرمه شربت بدید بهتره

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
اگه صیغه نذر رو به زبون آوردی باید حتما شیر توزیع بشه وگرنه مشکلی نیست اگه اطرافتون هوا گرمه شربت ...

نه به زبون نیاوردم ۱۱ ساله مشکلی دارم به دلم افتاده این کارو کنم 

بله خیلی گرمه 

اگه میخوای شیر دونه ای بدی که مهم‌ نیست شیر بده ولی اگه تو لیوان میخوای بریزی بدی گرم باشه که همون شربت بهتره خنک ام هست جیگر ادم حال میاد

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸
اگه میخوای شیر دونه ای بدی که مهم‌ نیست شیر بده ولی اگه تو لیوان میخوای بریزی بدی گرم باشه که همون ش ...

میخوام لیوانی باشه تا به تعداد بیشتری برسه شیر سرد که یجوریه گرم هم تو این گرما کسی نمیخوره 

فک کنم شربت بهتر باشه 

نه به زبون نیاوردم ۱۱ ساله مشکلی دارم به دلم افتاده این کارو کنم  بله خیلی گرمه

ان شالله حاجت روا بشی

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱