2789

حس ششم خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شاید ما بخواهیم در این خرافات بمونیم کی رو باید ببینیم؟!!

آدم های بی سواد رو ببین و لذت ببر 

تازه، در این راه بهت کمک هم میکنن 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
نمبدونم والا ولی من قبل اومدن تو تاپیک حس کردم الان یه کاربر مینویسه خرافاته 🤷‍♀️

اون بر میگرده به تجربه 😂❤️

من خودم ماما هستم بی سوارد هم نیستم  اما خب حس ششم دارم  این ربطی به بی سوادی نداره گلم& ...

من به هیچ وجه به شما چنین صفت زشتی رو ندادم 

از همین جا یک خسته نباشید هم به شما میگم بابت شغل سخت و پر زحمتی که دارید، خصوصا توی این دوره کرونا 

ولی زشته که این حرف رو شما بزنین 

شما تحصیل کرده هستین

مگه نباید برای اعتقاداتمون دلیل داشته باشیم؟ 

پس روی چه حساب به چنین چیزی اعتقاد دارید عزیز دل؟ 

من به هیچ وجه به شما چنین صفت زشتی رو ندادم  از همین جا یک خسته نباشید هم به شما میگم بابت شغل ...

ممنون عزیزم 😚💓

ببین گلم ما به جز بعد مادی به بعد معنوی هم داریم 

به طور مثال  سینستزیا یه نوع حس امیزی هست که علمی ثابت شده 

اتفاقا کسی که درس میخونه ذهنش بازتر میشه و حسش هم قوی تر 

اره در میاره  اما نه حالا  خیلییی طول میکشه

عزیزم شوهرم کی میاد دنبالم ؟ خونه بابام هستم.

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت