2777
2789
عنوان

چادر

168 بازدید | 17 پست

سلام من ۲۱سالمه قبلا وقتی اولای دبیرستان بودم چادر سر میکردم ولی به مامانم گفتم دیگه نمیخوام چادر بپوشم من ذاتا مذهبی هستم نماز رو خودم دوست دارم ولی عمه‌هام که بیشترین ارتباط روباهاشون دارم میگن چادر نپوشی خودم مرددم چادر بپوشم یا نپوشم میترسم بپوشم و باز دوباره نظرم برگرده میخوام یه تصمیم بگیرم برای همیشه و اینکه چادر خیلی بهم میاد

تعداد رای : 18
نظرسنجی
بپوشم؟
18
100%
نپوشم؟
0
0%

خودت میدونی و دلت و راحتیت

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه تصمیمه قلبیه

من توسل کردم به فاطمه زهرا و چادر شدم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

چادر گذاشتن اصلا ربطی به نظر ما و عمه هات نداره حتما باید دلی باشه اگه نباشه با یه حرف بقیه سرد میشی پس حرف ماها فایده نداره،خودتم که مردد هستی میگی نظرت ممکنه برگرده،چادر باید دلی باشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍