2777
2789

من داشتم خیلی شدید بی حسی دست و پا قفل شدن زبون تنگی نفس ولی الان خفیف شده در حد تپش قلب شدید

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گاهی وقتا ی حالتای میگیرم نمیدونم پانیکه یا نه مثلا دست و پام میلرزه تپش قلب میگیرم استرس میاد&nb ...

پانیکه دقیقا همین حسش ک فک میکنی الان میمیری خیلی بده اصلا هم عادی نمیشه هر دفعه حس میکنی میخوای بمیری 

پانیکه دقیقا همین حسش ک فک میکنی الان میمیری خیلی بده اصلا هم عادی نمیشه هر دفعه حس میکنی میخوای بمی ...

اره تقریبا دو هفته پیش اونجور شدم قشنگ فک کردم دارم میمیرم انقد دست پام میلرزیدتپش قلبم رو 120بود زود مامانم و داداشم بردنم دکتر بهم سرم زدن اروم شدم 

اره تقریبا دو هفته پیش اونجور شدم قشنگ فک کردم دارم میمیرم انقد دست پام میلرزیدتپش قلبم رو 120بود زو ...

من ۱۲۰ خوبشه هفته پیش قشنگ تو حالت عادی ۱۴۷ بودم

یه بار ک خیلی جالم بد بود رفت بالای دویست

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
چیکا کردی خفیف شد ؟ واس تپش قلبت چی میخوری ؟ 

تپش قلب هر موقع میگیرم پروپرانولول

هر چیزی منفی از خودم دور کردم بیشتر بیرون رفتم وکمتر تو خونه موندم هیچ دارو شیمیایی نخوردم دلیلشم برای من کافئین بود هر موقع کافئین استفاده می‌کردم حمله دست می‌داد 

من ۱۲۰ خوبشه هفته پیش قشنگ تو حالت عادی ۱۴۷ بودم یه بار ک خیلی جالم بد بود رفت بالای دویست

ایوای خدا خودش کمکمون کنه خیلی حس بدیه خدا ب دادمون برسه فقط منکه ب شدت ادم استرسی هستم هر کاری هم میکنم نمیتونم خودمو اروم کنم

ایوای خدا خودش کمکمون کنه خیلی حس بدیه خدا ب دادمون برسه فقط منکه ب شدت ادم استرسی هستم هر کاری هم م ...

الهی آمین.. منم به خدا همین استرس کار دستمون میده