2777
2789

سلام بچه ها

لطفا لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه

ریاضی سادات یا ملاکپور؟

شیمی آقاجانی یا بابایی؟

فیزیک نوکنده یا یحیوی(واسه کسی که ضعیفه)؟

زیست عمارلو،موقاری(پکیج یا رایگان)،آرامفر یا عظیمی؟؟؟؟

اگه استاد دیگه ای هم میشناسی که خفنه معرفی کنین

این تایپیک واسه راهنمایی در مورد معرفی اساتید زدم پس لطفا نگین کلاس نرو.....

خدا خیرتون بده

۰۰۰۰۰۰۰دوستان کنکوری

لطفا

در مورد یه موضوع کنکوری به آخرین تاپیک من بیاین

شاید لازمتون شد

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

استاد منتظری ریاضی.

استاد آرامفر زیست.

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضی ملاکپور اگه صفری_یکم بلدی آریان حیدری خیلی خوبه

شیمی مرادی از صفر میگه خیلی خوبه

فیزیک برا ضعیف بحیوی خوبه

اینارو من از گروه کنکوری با اعضای خیلی زیاد پرس و جو کردم به نتیجه رسیدم فقط نظر شخصیم نیست

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

اول از همه سعی کن واسه دو درس کلاس بدی

نه همش

ریاضی آریان حیدری خوبه

فیزیک من یه فصل فیلم یحیوی دیدم خوب بود

زیست هم موقاری‌ دیدم هم عظیمی

ببین موقاری‌ خوبه درس خوب توضیح میده مثلا من درسی که خوب نمیفهمیدم موقاری‌ دیدم خوب توضیح می‌داد ولی کنکوری و تستی و نکات ریز و درشت عظیمی میگه 

ببین این کلاسا زمانی مؤثره که مثل سریال نبینی و حتما تکالیفی گه میگن انجام بدی

بدون انجام تکالیف و مرور و تست به درد نمیخورن 

یه چندتا جزوه چاپ شده این استادها رو دارم خواستی بیا آخرین تاپیک من 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
اول از همه سعی کن واسه دو درس کلاس بدی نه همش ریاضی آریان حیدری خوبه فیزیک من یه فصل فیلم یحیوی د ...

خیلی ممنونم از راهنمایی خوبت

کاش شیمی رو هم میگفتی؟

نظرت در مورد نوکنده چیه؟

سادات چطوره؟ نوکنده چی؟ باباییو میدونی؟

سادات رو نشنیدم

پرطرفدارتین ها ک خیلیا گفتن همونا بود ک گفتم

بابایی و نوکنده هم خیلیا میگفتن ها ولی به من گفتن هرکس با یه استادی اوکی میشه باید یه جلسه از فیلم هاشو ببینی بعد تصمیم بگیری

مثلا من فیزیک قضاتی دیدم اصلا نتونسم بفهممش رفتم یحیوی

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
آره اینطوری نمیشه، باید ببینم 🙏🏻💖

میخای کلاسا ثبت نام کنی؟

2790
2778
2791
2779
2792