2777
2789
عنوان

چجوری روحیه بدیم؟

65 بازدید | 2 پست

بابام سرطان خون داره فقط میدونه کم خونی شدید داره هموگلوبین ۵ یعنی کم خونی هم داره ولی سرطان رو نمیدونه ۱ روز در میان ۱ لیتر خون میزنن خدا نصیب هیچ کس نکنه با اینکه نمیدونه اصلا روحیه نداره اصلا حرف نمیزنه هیچی نمیخوره همش ببخشید گلاب به رو تون است استفراغ میکنه دکتر هم یه قرص داد و گفت عوارض دارو ها هس استفراغ نمیدونم چیکار کنم حالش خوب بشه اصلا بیرون نمیره بهش میگیم بیا بریم؟ بیرون نمیاد چیکار  کنیم؟

ببین گلم بیرون اومدن توان میخواد اون الان بنیه جسمی نداره.فیلم طنز واسش بزارین کنارش باشین اما شلوغ نکنین اطرافشو بزارین استراحت کنه.احتمال داره خودش حدس زده یا بهش گفتن بیماریشو

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
ببین گلم بیرون اومدن توان میخواد اون الان بنیه جسمی نداره.فیلم طنز واسش بزارین کنارش باشین اما شلوغ ...

نه هیچ کس بهش نگفته به تازگی خواهرش رو از دست داده مگر اینکه خودش فهمیده باشه ما حتی آزمایش ها رو هم خونشون نزاشتیم دکتر میگه بره بیرون ولی اصلا نمیتونه سرش گیج میره مثلا ما میگیریم اش میخواد بیفته بهش میگیم با ماشین بریم بیرون میگه نه بیچاره از بهمن تا حالا ۱۵ کیلو حدودا وزن کم کرده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.