2777
2789
عنوان

ازدواج کنم یا ن

415 بازدید | 20 پست

من دوسال پشت کنکور بودم سالای قبل قبول میشدم نمیرفتم الان امسال چیزی نمیارم خیلی ناراحتم دارم دق میکنم الان نمیدونم ادامه ی زندگیمو چیکار کنم . یه خاسنگار دارم دوسش دارم دوسپسرمه وضع مالیشم متوسط هست طلا فروشه من اصلا دوسندارم بیکار باشم ولی مجبورم بنظرتون ازدواج کنم .. میخام خودمم یه انلاین شاپ بزنم ولی نمیدونم کارم بگیره یا نه. اینم بگم من از نظر  زیبایی چیزی کم ندارم اینو از روی اعتماد ب نفسم نمیگم بقیه میگن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره دیگ کنکور خوندن بسه افسرده میشی

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

نه نکن 

برای فرار از کنکور  خودتو توی یه چاه گنده تر ننداز 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

ازدواج کن اما قبلش ببین اخلاقش چجوره

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
اره اگه دوسش داری منم با دوست پسرم ازدواج کردم 

خب وضعیت مالی برات مهم نبود؟ شما خونه داری ؟ بعد ازدواج علاقتون کم نشد؟ من شاید ادمای خیلی بهتری بیان تو زندگیم ولی نمیتونم ادم عوض کنم بدم میاد

ن دوسش دارم ، ولی چیکار کنم؟ بهتر از خونه بابامه نمیخام غر بشنوم سخته واسم 

به نظر من حتما برو دانشگاه 

دانشگاه باعث میشه دیدت به خیلی چیزها از جمله ازدواج تغییر کنه 

ولی نظر خودت درنهایت مهمه 🙃

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
ن دوسش دارم ، ولی چیکار کنم؟ بهتر از خونه بابامه نمیخام غر بشنوم سخته واسم 

اگر مرد خوبیه ازدواج کن تو ازدواج دانشگاه قبول میشی میری شهر خودت دانشگاه 

کنار شوهرتم انلاین شاپ میزنی

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
به نظر من حتما برو دانشگاه  دانشگاه باعث میشه دیدت به خیلی چیزها از جمله ازدواج تغییر کنه  ...

دانشگاه ازاد چرا برم؟ اینطوری نیست که بگم میرم دانشگاه ادمای تازه و خوبی ببینم . الانم موقعیت های خوبی میتونم داشته باشم . خیلی ناراحتم ولی دوسداشت مقبول میشدم

خب وضعیت مالی برات مهم نبود؟ شما خونه داری ؟ بعد ازدواج علاقتون کم نشد؟ من شاید ادمای خیلی بهتری بیا ...

ما هنوز عروسی نکردیم که برم سر خونه زندگی خودم نه علاقمون هم کم نشد با این که سنم خیلی کمه ولی بازم خوشحالم که جواب بعله دادم پول هم برام مهم نیست یعنی به قد خودمون داره ولی کلا پول میادو میره ولی دوست داشتن نه