2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۲ بدم؟

1127 بازدید | 21 پست

سلام دوستان،من امسال برای دومین بار کنکور تجربی دادم ولی نتیجه اصلا خوب نبود و راضی نیستم،از طرفی خانواده اجازه نمیدن دانشگاه ازاد یا پردیس برم و خودمم زیاد دوست ندارم،تو فکرشم کنکور انسانی بدم(رشتم تجربیه)،ولی دودلم چون امسال کنکور تغییر مرده و دوبار شده و تاثیر سوابق زیاده و منم چون سال اخر تحصیلم تو کرونا بود معدلم خوب نشده،نمیدونم چیکار کنم خیلی نا امید شدم و همش کارم گریه اس،لطفا اگه نظری دارید بگید و بنظرتون دی کنکور بدم؟کنکور انسانی اگه بدم فرهنگیان قبول میشم با این نظام جدید کنکور یا نه؟

هیچوقت نمیدونم!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انسانی خیلی راحته اگه حافظت خوب باشه فقط باید تست بزنی هروز تست بزنی قبولی

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫

چرا ناامید ؟ 

بشین مرد و مردونه باخودت حرف بزن ببین میتونی سه سال انسانی رو توی چند ماه بخونی و رتبه بیاری اگر میتونی بسم الله 

ولی توی رشته خودت کنکور بدی بهتره ی زمینه ای ازش داری 

نگران معدلم نباش الان خییلی ها تو کرونا بودن ومعدل بد 

ترمیم معدل میری

عزیزم انسانی سختتره ها خیلی باید حافظه قوی داشته باشی تا بتونی کلی متن حفظ کنی بنظرم چون رشتت تجربیه ...

یعنی نمیشه تو پنج ماه تخصصی هارو خوند؟ البته میدونم همش نمیشه خودمم تو فکرشم فصل های مهم رو بخونم،ریاضیش هم که راحت تره تجربیه،ولی تخصصی هاش تعدادش زیاده،تو دوراهی موندم،اصن دیگه خواب ندارم😢

هیچوقت نمیدونم!!

انسانی خیلی راحته اگه حافظت خوب باشه فقط باید تست بزنی هروز تست بزنی قبولی

شما اینکار کردید؟ من دنبال کسی بودم بپرسم ببینم اگه این کار کرده چطور بوده؟! دینی و اینام بد نیس گفتم شاید بتونم از پس انسانی بر بیام

هیچوقت نمیدونم!!

چرا ناامید ؟  بشین مرد و مردونه باخودت حرف بزن ببین میتونی سه سال انسانی رو توی چند ماه بخونی ...

ترمیم معدل نمیدونم چطوریه😢،من واقعا دلم فرهنگیان میخواد،ولی میدونم تجربی دیگه نمیتونم،یا باید ریاضی بدم یا انسانی ولی تو این پنج ماه خیلی سخته

هیچوقت نمیدونم!!

شما اینکار کردید؟ من دنبال کسی بودم بپرسم ببینم اگه این کار کرده چطور بوده؟! دینی و اینام بد نیس گفت ...

من که نه ولی یکی از دوستام این کارو کرد

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫