2777
2789
عنوان

یاغی

223 بازدید | 14 پست

چی میشه بهمن عزیز مطلا بابایع طلارو کشته باسه🤣 بعد اینهمه عاشق بهمن بودن ملت میگفتن نگاه استیل گنگ و ضایع بشن 🤪

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🤣🤣🤣🤣🤣 ولی دم اخری زن سابقش بدجور زهرشو ریخت حالا طلا شک کرده بع بهمن

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
من ندیدم چی شد امروز

جذاب بود هیچی یارو که تو خونه خونشونو دید میزد گرفتن مجبکرش کردن دروغ بگه اسید ریخته بردنش ببمارستان طلارو دم بیمارستان بهمن و ادمش نیکی کریمی و گرفتم اونم هی از گدشته و کارایع بهمن گفت گفت پدرزنتو کشتی و فلان طلا عصبی شد یع تیر زد مخش کشت بعد عاطی بدبختم هنو معلوم نیس کجاس

قسمت جدید اومده؟

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
حالا معلومه اون از رو دشمنی گفته طلا فکر نکنم خیلی حرفشو باور کنه

باور کرده ندیدی حاله طلارو نگاهشو رفت تو فکر و اخرشم کشتش