2777
2789
عنوان

میخوام اپلای کنم هیچی نمیدونم

108 بازدید | 8 پست

3 سال از لیسانسم میگذره. فارغ التحصیل برق صنعتی اصفهانم. اینجا نه کار بدرد بخوری هست نه آینده ای، کنکور تجربی هم امسال خیلی شانسی شرکت کردم فهمیدم سخته قبولی پزشکی. میخوام اپلای کنم باید چیکار کنم؟ چه سایتی کجا؟ کی؟ مدارکم باید چی باشه؟ اصلا هیچی نمیدونم

برو تو سایت ملکپور

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پیج دانشجوهای مقیم خارج رو دنبال کن کامل توضیح میدن nedalotfi13 متلا این پیج یکی از دانشجوهاست که داره ارشد تو آمریکا میخونه لیسانس صنایع هم داشته

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
مدرک‌ دانشگاه تون چیه  پشتیبانی مالی دارین؟ اگه نه حداقل ی جای برین برای هزینه‌ها بهتون کمک ک ...

گفتم که عزیزم مهندسی برق صنعتی اصفهان. ترجیحم اینه فاند بدن