2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین من دکتر پوست رفتم

بهم گفت جوش ها حاصل چربی های زیر پوست هستن که با خوردن بعضی مواد غذایی میریزن بیرون

با تونر و اینا هم نمیرن

اگر هم برن موقته

بگرد ببین چه مواد غذایی باعث جوش میشن

مثلاً به من گفت تخم مرغ رو از برنامه غذاییت حذف کن به اضافه تخمه و آجیل و شیرینی و پفک و چیپس و فست فود

من حذف کردم و صورتم صافه صاف شده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
ببین من دکتر پوست رفتم بهم گفت جوش ها حاصل چربی های زیر پوست هستن که با خوردن بعضی مواد غذایی میریز ...

من تخمه و تخم مرغ زیاد میخورم

حتما مال همونه

مرسی عزیزم از راهنماییت

من تخمه و تخم مرغ زیاد میخورم حتما مال همونه مرسی عزیزم از راهنماییت

از برنامه غذاییت حذف کن ببین چجوری صورتت صاف میشه

الانم گرمه هوا

صورتتو به تونر ها و ژل ها عادت نده به مرور لک میارن و همیشگی نیستن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
مرسی عزیزم

خواهش

یادم رفت بگم هر شب قبل خواب و صبح بعد از بیدار شدن صورتتو با آب و صابون بشور هرروز

خواهش یادم رفت بگم هر شب قبل خواب و صبح بعد از بیدار شدن صورتتو با آب و صابون بشور هرروز

با صابون😐😐😐😐صابون خودش پوستو نابود می کنه   ..بهتره با فیس واش شسته شه

..