2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

124 بازدید | 11 پست

سلام. بچه ها یه سوال:چند وقته با دوستم که ده سال با هم بودیم قطع رابطه کردم. یعنی کار خوبی کردم؟ چون اخلاقش مخصوصا وقتی عصبی می شد خوب نبود و بهم توهین می کرد. حرمت نگه نمی داشت. همیشه هم به نظرش من مقصر بودم و خودش تقصیری نداشت. چند ماه پیش ده روز جواب تلفن هامو درست نمی داد. و.... یهو بعد ده روز گفت من از دوستی باهات خسته ام و نمی خوام دیگه باهات دوست باشم. کلی اصرارش کردم و گریه و اینا که دوباره باهام دوست شد. ولی دو هفته پیش سر یک موضوع الکی ناراحت شد و به قول خودش کات کرد و جواب تلفن هامو نداد. منم زنگش نزدم دیگه. 

ولی اون توی این شهر هیچ کسو نداره. با من فقط رابطه داره. یعنی کار خوبی کردم که باهاش قطع رابطه ام. اصلا از چشمم افتاده با کاراش 

😑😑😑😑😑😑

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا منم یکی همینجوری دارم  خوشی زده زیره دلش  من احمق که چه باهاش خوب بودم  ولش ...

والا با خودشون  فکر می کن چی هستن که دنبالشون می ریم و منت کشی می کنیم. نمی دونن که خوبی از خودمونه.

والا با خودشون  فکر می کن چی هستن که دنبالشون می ریم و منت کشی می کنیم. نمی دونن که خوبی از خود ...

وای دقیقا 

فکر می‌کنه تحفه ای چیزیه 

نه تا حالا کسی محل بهشون نداده ، حالا با خودشون میگن چی هستن 

من وقتی یکی برام عموم بشه شده دیگه 

محل سگ دیگه بهش نمی‌دم

می‌دونم یه روز کارش گیر می‌کنه 

وای دقیقا  فکر می‌کنه تحفه ای چیزیه  نه تا حالا کسی محل بهشون نداده ، حالا با خودشون میگ ...

منم همینطور. حتی استوریاش رو سین نمی کنم. پستهاشم لایک نمی کنم. 

مثل همیم  کینه شتری گرفتیم 😹

نه اتفاقا بحث کینه نیست. بحث اینه که همیشه دنبال بهانه می گرده کات کنه. هر چند وقت یه بار این کارا رو می کنه و تا یه چیزی میشه تو حرفاش می گه من راحت می ذارم کنار آدمها رو. انگار من ارزش ندارم براش. منم این بار کمکش کردم که به هدفش برسه. دفعه آخرم به من گفت خنگ و پخمه. 

هرچی بیشتر منت بکشی بیشتر دور میشن و فک میکنن چقدر مهمن! بیخیالش هرکسی ارزش دوستی رو نداره

واقعا همینطوره. هر چی بیشتر بها بدی بیشتر آسیب می بینی. والا. من که دیگه حوصله ندارم این ته مونده اعصابمو صرف چنین آدمهایی کنم که ذره ای برای آدم ارزش قایل نیستن. 

واقعا همینطوره. هر چی بیشتر بها بدی بیشتر آسیب می بینی. والا. من که دیگه حوصله ندارم این ته مونده اع ...

اره بابا بیخیال دیگه تو این دوره زمونه رفیق خوب و بامعرفت پیدا نمیشه...همه حسود و مودی شدن یهو فاز عوض میکنن