2777
2789
عنوان

بنظرتون خونمون جن داره....؟

259 بازدید | 18 پست

سلام دوستان خونه اصلا قدیمی اینا نیس اصلااا تو این چندساله هیچ سابقه یی نبوده که بگم جن هست ولی جدیدا یا من دیونه شدم یا واقعا جن هست مثلااا یه پلاستیک رطب گرفته بودیم یه مقداریش خوردیم نصف بیشترشو گذاشتم یخچال بعد یهوووو اصلاا آثارے ازشون نبود از همسرم پرسیدم قسم خورد که اصلا ندیده گفتم شااید من خنگ شدم انداختم سطل زباله و یادم نیس ولی هر چی فکر میکنم یادم نمیاد که من رطبا رو انداختم چون خیلی بودن و اگه مینداختمشون زباله حتماا متوجه میشدم بعدش تا امروز شوهرم حشره کشی خریده بود گذاشت تو کابینت ولی امشبی که نیااز داشت هررررر چی گشت پیداااش نکرد گفتم شاید یه جا دیگه گذاشتی یادت نیس اماا هر جا که امکانش داشت گشتیم و پیدا نشد😐

خدایا توبه

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘

اوهوم احتمالا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خونه ی مامانبزرگم زیاد از این اتفاقا میفته حتی طلاهاشونم غیب شدن ولی عقل من جور در نمیاد... خودمم چند بار چیزام گم شده اونجا اما نمیتونم بپذیرم 

شوهر خالمم خواب دیده بود تو خونه ی مامان بزرگم اینا علاوه بر خودشون یه زن و شوهر و بچه هم بودن که زنه تو خواب مرتب تکرار میکرد این خونه مال ماست

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
بیشتر فکر کن ،سوره ضحی رو بخون  جناب نه رطب میخورن نه به حشره کش احتیاج دارن

بخدا کلی فکر کردم اصلا یادم نمیاد فراموشیم که نداشتم😐بحث من از گمشده ایناا نیستن فقط میخوام بدونم چرا نیستن

بخدا کلی فکر کردم اصلا یادم نمیاد فراموشیم که نداشتم😐بحث من از گمشده ایناا نیستن فقط میخوام بدونم چ ...

احتمالا یادت نیست ب این جور چیزا فک نکن شاید باورت نشه اما من چرخ دنده چرخ گوشتمو انداختم رفت همونی ک تو وسط چرخ گوشته خیلی سنگینه 😕کاملا از رو هواس پرتی

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
مطمئنم چیزی نیست عزیزم اگ بچه کوچیک دارید از اون بپرسید اگ نه احتمالا جای دیگ گذاشتید 

بچم کوچیکه اصلا نمیتونه اینا رو برداره همههه جا گشتیم نبود بخداا ن برای اینکه بهشون نیاز داشتیم دنبالشون گشتیم ن اصلا فقط خواستیم بدونیم چی شدن که به نتیجه یے نرسیدم جز جن

من خونه ی مامانبزرگم زیاد از این اتفاقا میفته حتی طلاهاشونم غیب شدن ولی عقل من جور در نمیاد... خودمم ...

منمم هر چی فکر کردم به نتیجه یے نرسیدم به جز جن آخه اصلا سابقه جن اینا هم نبوده تو این خونه