lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان شما چرا؟ 87 بازدید | 16 پست من دلم گرفته و حالم... شما چرا بیدارین؟ رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/05/13 | 01:57 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89522 بیداری کودک ولی فکر کردن به مشکلات زندگی خودشناسی DNA plus
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 دلم خیلی گرفته😔 غم نداشته باشین الهیشما چرا رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 استرس و مشکلات خدا به دلتون آرامش بده 💜 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 چون غروب خوابیدم مشکلتون چیه؟ خیلی هم خوب مشکل که زیادیفقط الهی که خدا خودشو ازمون دور نکنه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
بیزارم_از_زندگیم عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 81 غم نداشته باشین الهی شما چرا دلم یه زندگی خوبی میخواد😔💔 یه خونه از خودم.. که فقط بگم خدایا شکرت سقف بالای سرم هست، ایقد هرسال بادوبچه دنبال خونه نباشم😔
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 مشکلات وگرفتاری قرض وقسط ان شاءالله که همشون حل بشن به حق این شبا رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
mina982 عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 1056 خیلی هم خوب مشکل که زیادی فقط الهی که خدا خودشو ازمون دور نکنه همه مشکل دارن عزیزم الان من و شوهرم قهریمولی امروز سعی کردم بهش فکر نکنم و به خودم برسم و الان واقعا حالم بهترههر مشکلیم داری به خودت برس تو این دنیا هیچی مهم تر از روح و اعصابت نیست
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 دلم یه زندگی خوبی میخواد😔💔 یه خونه از خودم.. که فقط بگم خدایا شکرت سقف بالای سرم هست، ایقد هرسال ب ... عزیزم خدا بزرگهبراتون دعا میکنم ان شاءالله که به حق همین شبا یه خونه باب میلتون پیدا میشه که برای خودتونه به زودی و با آرامش توش زندگی میکنین رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 بیداری کودک ولی فکر کردن به مشکلات زندگی خدا حفظش کنه رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
بیزارم_از_زندگیم عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 81 عزیزم خدا بزرگه براتون دعا میکنم ان شاءالله که به حق همین شبا یه خونه باب میلتون پیدا میشه ک ... الهی آمین ممنونم عزیزم