2777
2789
عنوان

حالم از نامزدم بهم میخوره😪😭

649 بازدید | 25 پست

همش 4روزه نامزد شدیم بخاطر وام ازدواج میخواد سریع عقد کنیم...

احساس بدی بهم دست میده.. 

انگار من یه پلم تا یه پولی دستش بیاد. 

اصلا وقت نکردیم همو بشناسیم یه محبتی کنه 

اصلا حال نمیکنم باهاش اصلا دلم میخواد روبه روم می‌بود انگشتر رو پرت میکردم تو صورتش... 

اما چون قبلا نامزدی بهم زدم میترسم اینبارم بهم بزنم 

خیلی روحیم بد شده احساس میکنم اصلا نمیخوامش فردا شبم دعوت روضشونو کنسل کردم که نریم چون میدونم میخواد راجبه عقد حرف بزنن 

حرفشم اینه عقد محصری میکنیم. بعد محرم صفر جشن میگیریم که سریع بره دنبال کارای وام.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من یه خاستگار داشتم رفتم باهاش حرف بزنم گفت والا من خونه دارم میسازم پول کم اوردم مادرم گفت بیا برو زن بگیر وام ازدواج بگیر خرج خونت کن 

یعنی دلم میخواست جفت پا برم تو حلقش بیشعور رو 

عزیزم بعضیا دوس دارن زودتر تشکیل خانواده بدن این مبلغ وام با شرایطش خیلی میتونه کمک کنه ،حالا شما باهاش صحبت کن بگو ازش به خاطر اینکارش دلخوری 

ولی مشکل شما کاملا قابل حله وپیچیده نیس تو همین سایت یه روز بچرخی میری دور نامزدت میگردی انقدر ک مشکلات عجیب غریب شده . 

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
وای من یه خاستگار داشتم رفتم باهاش حرف بزنم گفت والا من خونه دارم میسازم پول کم اوردم مادرم گفت بیا ...

واقعا که😑😑😑

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
خودت یکم فکر کن ببین مهر طلاق با یه بچه خوبه با نامزدی که فقط یه انگشتر دستته؟رو حرف مردم زندگیتو نا ...

بخدا حرف مردم برام مهم نیست... 

سمت ما رسم که دختر زود ازدواج کنه.. 

من خواهرم کوچکترم 2تا بچه داره.. 

کلی حرف میزنن بهم برام مهم نیست. 

مادرم خیلی حرص میخوره و سرکوفت میزنه