2777
2789
عنوان

شوهر وابسته

1814 بازدید | 69 پست

شوهر. من هر جا با خانواده میرم مادرشو میاره خانواده من اصلا با مادرش راحت نیستن ولی خب کسی هم روش نمیشه حرفی بزنه هر باز هم خر سفری رفتیم مادرشو آورده همه معذب شدن و بهشون خوش نگذشته و شوهرمم اصلا متوجه نمیشه شوهرم و خواهرش باغ مشترک دارن که روزبنذی کردن هر کدوم چه زمانی برن این هفته به ما افتاده من برادرم و خانومشو دعوت کردم بیان باغ ممکنه زن برادرم خانوادشو هم بیاره شوهرم یه باز گفت مادرمم میارم علنی گفتم نیار برادرم اینا میخوان برن تو استخر راحت باشن حالا گیر داده اگه زن برادرت با خانواده آش بیاد منم مادرمو میارم اتفاقا خانواده اونا اصلا از مادرشوهر من خوششون نمیاد خود من مادرشوهرم باشه راحت نیستم و میدونم هر کاری کنیم گزارش به دخترش میده حتی من از باغ میوه هم بچینم میره میگه در صورتیکه اونا میان باغ هزار تا کار میکنن به ما نمیگن سر همینا هم اصلا دوست ندارم بیاد که گزارش بده نمی‌دونم چیکار کنم و دیگه چی بگم مادرشو نیاره

نروووو

رک میگم آدم وابسته کالای  ازدواج نیست چون زن اولش مادر و پدرش هستن 

اکثر آدمهایی که مارا رنج میدهند،رنج کشیده هایی هستن که نتوانسته اند از زخم های خود عبور کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا یکی از بد ترین چیزا پسر وابسته و مادر آویزونه

دقیقا من علنی یه بار با زبون بی زبونی به مادر شوهرم انداختم که همه جا میاد ولی خیلی آویزونه بازم میاد اصلا انگار نه انگار من چی گفتم 

نمیدونم چرا حس کردم به خانواده ی خودت بیشتر از خانواده ی همسرت اهمیت میدی و همسرتم هی میخواد خانوادشو بیاره و این جو رو تغییر بده

بازم ببخشید اسی اگه اشتباه قضاوت کردم

آخه اکثرا حسم درسته 

آوا هستمه ... ته کچیک   
دقیقا من علنی یه بار با زبون بی زبونی به مادر شوهرم انداختم که همه جا میاد ولی خیلی آویزونه بازم میا ...

باید مثل خودش پر رو باشی  این مشکلی نیست که همینجوری حل بشه   یا باهاشون بساز تا وقتی زندس  یا مثل شوهر و مادر شوهرت پر رو باش و تو رو شون وایسو