2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه فیلم دیدم اسمشlambبره بود  صحنه ها ترسناک نداره  ولی خب عجیب غریبه

موضوعش چیه من تیکه هاش رو تو ماهواره دیدم یه بره ست یه دستش سم داره یه دستش شبیه انسانه ولی صورتش بره ست رو ۲تا پاهاشم مثل انسان راه میرفت همینه؟

میشه خلاصشو بگی موضوعش چیه ممنون گلم

موضوعش چیه من تیکه هاش رو تو ماهواره دیدم یه بره ست یه دستش سم داره یه دستش شبیه انسانه ولی صورتش بر ...

زن و شوهر بچشون مرد  چند روز بعد از کریسمس این به دنیا اومد اینا هم گفتن هدیه خداست بزرگش کردن  یکم که بزرگ تر شد  یه روز بابا و این بره  میرن دور دور  بابای اصلی این بره هه میرسه یهشون این مرده رو میکشه بره رو میبره 

بیشتر فیلمی پر از نماد و مفهوم بود تا ترسناک فقط اون تیکه آخر که بابای بره میاد دنبالش یکم ترسناکه

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 

اََره

انها

لطفا لایک نکنید ممنون میخندم به جهانی که غمش را به رخ من کشید! من  مادر یک بچه خاص هستم..یک بچه از نشانه داران داون..عزیزم منو تو تاپیکای ترسناک تگ کن مرسیییی..هر ماه 700 تا صلوات برای همه کسایی که ارزوی بچه دارن ولی ناباروری دارن یا به دلایلی بچه دار نمیشن که بچه سالم خدا بهشون بده!همه کسایی که تو سایت ارزوی بچه دارن ولی به دلایل زیادی باردار نمیشن... ایشالا تیکر بارداریتون..خیلی درد کشیدم..خیلی..ولی همین الانم شکر گذارم که زندم و قراره کل چیز جدیدو تجربه کنم..خدایا پشتم باش..