shhhshimaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2308 عنوان بزرگ بودن سر جنین 216 بازدید | 6 پست امروز رفتم سونو سی و هفته برای وزن اما دور سر بچه بود سی وسه هفته خیلی نگرانم با اینکه دکتر گف طبیعی هس تا بحال ب کسی پیش نیومده؟ 1401/05/13 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helma_618 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2177 یعنی کوچیک بود؟ یا برعکس گفتی ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
helma_618 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2177 آخه گفتی وزنش 37 دور سرش 33بهرحال این یه چیز ژنتیکیه خودت یا همسرت درشت هستین؟ خیلی از آدمای بزرگ هم میبینی یه هوا سرشون بزرگه یا درشتن این طبیعیه ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
shhhshimaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2308 آخه گفتی وزنش 37 دور سرش 33 بهرحال این یه چیز ژنتیکیه خودت یا همسرت درشت هستین؟ خیلی از آدمای بزرگ ... نه لاغریم
helma_618 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2177 نه لاغریم وقتی دکتر گفتش طبیعیه دیگه جای نگرانی نداره عزیزم ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
shhhshimaaaa مدیر استارتر عضویت: 1399/12/28 تعداد پست: 2308 وقتی دکتر گفتش طبیعیه دیگه جای نگرانی نداره عزیزم نمیدونم چرا قانع نمیشم