2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

105 بازدید | 5 پست

سلام. بچه ها یه سوال:چند وقته با دوستم که ده سال با هم بودیم قطع رابطه کردم. یعنی کار خوبی کردم؟ چون اخلاقش مخصوصا وقتی عصبی می شد خوب نبود و بهم توهین می کرد. حرمت نگه نمی داشت. همیشه هم به نظرش من مقصر بودم و خودش تقصیری نداشت. چند ماه پیش ده روز جواب تلفن هامو درست نمی داد. و.... یهو بعد ده روز گفت من از دوستی باهات خسته ام و نمی خوام دیگه باهات دوست باشم. کلی اصرارش کردم و گریه و اینا که دوباره باهام دوست شد. ولی دو هفته پیش سر یک موضوع الکی ناراحت شد و به قول خودش کات کرد و جواب تلفن هامو نداد. منم زنگش نزدم دیگه. 

ولی اون توی این شهر هیچ کسو نداره. با من فقط رابطه داره. یعنی کار خوبی کردم که باهاش قطع رابطه ام. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چن سالتونه؟؟

من هیچوقت از نبود آدما ناراحت نشدم از خوبی‌هایی که بهشون کردم و بعد فهمیدم لیاقتشو نداشتن پشیمون شدم☺️✌🏻 #ی_آذری_خاااص😌😜 #نیست_مرا_جز_خودم_خیال_کسی🌱// ما چون خوشگل نیستیم مجبوریم خوش هیکل باشیم! ولی چون خوش هیکلم نیستیم مجبوریم خوش اخلاق باشیم حداقل! که خب متاسفانه اونم نیستیم! هاریم هار!‏😒🤥🤥😂//کاربری سوممع🥀
چطور. مگه ربطی داره به سن

مطمئنا!!

چون دوستی های افراطی و وابستگی هایی کع ب دنبال داره معمولا تو سنین پایین رخ میده..☺❤

من هیچوقت از نبود آدما ناراحت نشدم از خوبی‌هایی که بهشون کردم و بعد فهمیدم لیاقتشو نداشتن پشیمون شدم☺️✌🏻 #ی_آذری_خاااص😌😜 #نیست_مرا_جز_خودم_خیال_کسی🌱// ما چون خوشگل نیستیم مجبوریم خوش هیکل باشیم! ولی چون خوش هیکلم نیستیم مجبوریم خوش اخلاق باشیم حداقل! که خب متاسفانه اونم نیستیم! هاریم هار!‏😒🤥🤥😂//کاربری سوممع🥀