2777
2789
عنوان

قارچ ناخن

5246 بازدید | 14 پست

ناخن پام قارچ زده دکتر بهم گفت ۵ سال طول میکشه تا با دارو خوب شه خواستم ببینم واقعا انقد طول درمانش طولانیه یا دکترمو عوض کنم اگه کسی تجربه ای داره بگه لطفا

الانم داروهایی که بهم داده فلوکونازول و یه پماد بود فقط همین ناخنم ضخیم و رنگش زرد شده میترسم جوابگو نباشن این دارو ها

برای مادرم پیش اومده بود خیلی سال پیش. بله روند درمانش خیلی خیلی طولانیه چند سال مداوم دارو و قطره و پماد استفاده کردن تا رفع شد. کافیه چند روز درمان رو رها کنی عین روز اولش برمیگرده 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

کاشت انجام داده بودی ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مادرم پیش اومده بود خیلی سال پیش. بله روند درمانش خیلی خیلی طولانیه چند سال مداوم دارو و قطره و ...

بعد از چند سال جواب گرفتن؟ هنوزم درمان ادامه داره یا دیگه الان ناخنش سالم درمیاد؟

ن اصلا اهل کاشت نیستم فقط کفش تنگ پوشیدم فشار اومد روی ناخنم اولش خیلی کم بود ولی رسید ب ریشه بموقع ...

فکر نمیکنم ۵ سال زمان ببره. یه دکتر دیگه هم برو. اگه خیلی شدید باشه لیزر درمانی انجام میدن. 

فکر نمیکنم ۵ سال زمان ببره. یه دکتر دیگه هم برو. اگه خیلی شدید باشه لیزر درمانی انجام میدن.  

اره منم دیدم حتی تو مطبش نوشته بود لیزر درمانی قارچ ناخن ولی وقتی رفتم پیشش اصلا حرفی نزد حس میکنم میخواد درمانو طولانی کنه که هی مجبور شم برم پیشش ویزیت بدم ...تقریبا شدیده  فکنم پیش یه دکتر دیگم برم بهتر باشه

بعد از چند سال جواب گرفتن؟ هنوزم درمان ادامه داره یا دیگه الان ناخنش سالم درمیاد؟

سه یا چهار سال حدودا. بله بعدش دیگه خوب شد مشکلی پیش نیومد 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 

من قبلا یه سری چیزا رو انگشتا پام ظاهر شد خیلی ترسیدم . 

مادرم گفت نیازی ب دکتر نیست 

ما تو حیاطمون سبزی خوردن داشتیم، بهم گفت هر روز از این سبزی ها که اسمشون پرپین (خرفه) هس ، شیرین هم هس 

بچین و رو انگشتت همونجا ک قارچه . بمالشون تا آبش بره تو ..

بعد با یه سلفونی نایلونی چیزی باقیمونده همون پرپین له شده رو ، رو محل بپیچون و ببندش تا یه نیم ساعت .. 

هر روز انجام بده تا چن روز 

هنوزم که هنوزه باورم نمیشه 

بعد چن روز هیچ اثری ازشون نبود هیچچچ 

حالا شمام اگه خواستی انجام بده . البته دقیق نمیدونم مشکل شما چیه 

اما اگه دوس دارید اینم یه راهیه 

خداجون ! میشه یه فرزند سالم هدیه بدی بهم؟ خیلی تنهام خدا