2777
2789
عنوان

بارداری

161 بازدید | 20 پست

سلام من 36 هفته 4 روز هستم حاملگی دومم هست اولی رو سزارین شدم اصلا درد زایمان نمیدونم چطوریه الان زیر دلم پشت رانم کمرم درد میکنه خیلی نیس ولی درد میکنه 2 هفته دیگه هم نوبت عمل دارم حالا میخوام ببینم این دردا طبیعیه؟!!! لازمه برم بهداشت یا نه 

چند سال پیش سزارین شدین؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت داری خلاص میشی از حالت تعوه دازم میمیرم

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
چطور؟؟من می‌خوام طبیعی زایمان کنم ولی بچه دوم سز شد چهار سال پیش..البته اولی طبیعی

چون من سال 96 سزارین شدم، میخواستم بدونم الانم سزارین میشم یا نه. الان بارداری دومم هست

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
منم مثل شما خیلی از زایمان میترسم و ازبس گفتن سزارین عوارض داره و طبیعی هم همونموقع درد وحشتناک داره ...

من اصلا مشکلی نداشتم بعد از سزارینم ولی همینو میدونم هر کدومو انتخاب میکنی اصلا نباید استرس داشته باشی به هرحال مادر شدن اسون نیست

چون من سال 96 سزارین شدم، میخواستم بدونم الانم سزارین میشم یا نه. الان بارداری دومم هست

اهان..میگن ۴سال بگزره میشه..منم ۹۷سز شدم..ب دکترم گفتم گفت ب خیلی چیزا بستگی داره تا هفته های اخر..شما هم دوست داری طبیعی زایمان کنی؟

وای من عاشق طبیعیم

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
منم مثل شما خیلی از زایمان میترسم و ازبس گفتن سزارین عوارض داره و طبیعی هم همونموقع درد وحشتناک داره ...

درده وحشتناک!!

مرگه مرررررگ 

خدا به سر یهودی نیاره😭😭

اصلا دردی نیست ک بشه تشبیه کرد 🥺

والا دردکشیدم طبیعی۸ساعت کیسه ابم پاره بود بچم مدفدع خورد بردنم‌واسه سزارین راضیه راضیم والا 

حاضرم ۱۰دفعه دیگ سزارین داشته باشم یه ثااانیه درد طبیعی دیگ نکشم😩😩

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
اهان..میگن ۴سال بگزره میشه..منم ۹۷سز شدم..ب دکترم گفتم گفت ب خیلی چیزا بستگی داره تا هفته های اخر..ش ...

نهههههه اصصصلا. دکتر بهم گفت تا ده سال سزارین میکنن دوباره