2777
2789
عنوان

میگه من زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 32 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از اون مجسمه نباشید نمد چرا خندم گرفت عکس نذاری 

مجسمه میشم

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:
بگو به خالم رفتم

تا حالا کسی گفته پروفت چقد موده ؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
کآری به کارش ندارم اخلاقش 0 هااا

پس چرا باهات حرف میزنه 

تو به خودت برس بافت کن موهاتو به پوست و ناخن و موهات برس برا دل خودت و اصلا برات مهم نباشه شیک و تمیز باش ی روز درمیون دوش بگیر ورزش کن

اگر تونستی عکس بزار 

تا حالا کسی گفته پروفت چقد موده ؟

😂😂😂لطف دارین

والا اکثرا خوششون اومده

البته قابلتون رو نداره هاااااا😂❤

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
یه بار بش گفتم خودشو زد به نشدین ولی بازم گف

پس بهت حسادت میکنه تو اصلا ناراحت نشو وقتی میگه زشتی فقط لبخند حرص درار بزن و بحثو عوض کن ، اگه ناراحت بشی اون تکرار میکنه ولی اهمیت ندی به حرفش دیگه ول میکنه

🍃Be your own best 🍃
😂😂😂لطف دارین والا اکثرا خوششون اومده البته قابلتون رو نداره هاااااا😂❤

عاشق مرامت شدم 😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○