2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر ۸ سال کوچیکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 84 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم این مسئله ای هست که فقط دوتاتون میتونید درکش کنید بقیه فقط میتونند نظر بدن حالا یا براساس اطلاعات یا تجربه یه نظر شخصی  بعضیا هم بی پایه و اساس   ولی خب خودتون باید به این درک برسین بدرد هم میخورین یا نه قرار هم نیست همیشه ازدواج تا بیست سال سی سال دوام داشته باشه تا جایی که باهم حالتون خوبه باهم باشید به نظرم اینجور بهتره

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
الان خوبه ولی اینده مهمه عزیزم..چی‌میشد همسن بود

یکی هست تو فامیل ما فک کنم ده سالی باشه اختلافشون الان پیر هم هستن هردو کلی نوه دارن... اینده چی قراره بشه خب یکیشون ۷۰عه یکیشون ۶۰ ... واقعا زیاد تفاوتی دیده نمیشه 

فقط تو اوایل دیده میشه مثلا یکی باشه ۱۸ یکی ۲۸ این عجیبه بعدش نه

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

اگه به بلوغ رسیده و صد در صد مطمئن عشقش واقعیه مشکلی نیس

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
به نظرم این مسئله ای هست که فقط دوتاتون میتونید درکش کنید بقیه فقط میتونند نظر بدن حالا یا براساس اط ...

خوب اکثرا اینقدر بد نظر میدن ک ادم دوست داره فرار کنه ازین مساله...من برای یک عمر میپرسم ولی اقا شاید حیف بشه

اعتماد بنفس دارم ولی از ایندا میترسم

ترس چی اعتماد ب نفس باشه کافیه اللهی ک خوشبخت باشید و هر چور ک ب صلاح همون بشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خوب اکثرا اینقدر بد نظر میدن ک ادم دوست داره فرار کنه ازین مساله...من برای یک عمر میپرسم ولی اقا شای ...

وقتی نظر بقیه رو میخوای که خودتم زیاد از تصمیمت مطمئن نیستی پس بیشتر بهش فکر کن به خودت زمان بده

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
یکی هست تو فامیل ما فک کنم ده سالی باشه اختلافشون الان پیر هم هستن هردو کلی نوه دارن... اینده چی قرا ...

چ قدر خوب..دید فامیل چطوره؟از نظر چهره ب هم میان.خانم خیلی پیر نشده؟

خوب نمیدونم بعد ده سال چی میشه..خیلی مهمه اوایل فقط ب خودش فک میکردم ولی الان فقط میگم سنشو چیکار کن ...

اگه عشق واقعی باشه جز اینکه خوشبخت تر میشی هیچی نمیشه 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌