2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر ۸ سال کوچیکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دید منظورمه یعنی نگاه بد ندارن ک خانم بزرگتره ...خوب پس به هم میان و زیاد توی دید نیست تفاوتشون .‌جا ...

نه کی جرات داره؟ خودشون بزرگ فامیلن... 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

اصلا درست نیست مطمن باش بعد به مشکل میخوری شایددالان بگی همه چیز نرمال هست اما ده سال دیگه هیچی معلوم نیست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خیلی خیلی ممنون ازتوضیحات کاملت عزیزم ...خیلی مفید بود اره مشاورم باید برم حتما ..ولی درکل همه‌موارد ...

خواهش میکنم گلم پ خداروشکر. دیگه فکر بد نکن. اگه حس بد میگیری . به خودت برس تغذیه خوب و آب زیاد و سبزیجات خیلی تاثیر داره .‌‌ورزش کن . اصلا مشخص نمیشه   

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌