2777
2789
عنوان

بچه ها من عقدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 63 پست
اوووو تا دلت بخواد کوچه بابای اینام انقد میشینن وقتی رد میشی انقد نگات میکنن آدم میمیره از خجالت 😢

بیکارا🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خواهشن نشینید جلو در  چه کاریه اخه  بقیه رو معذب میکنید  برید تو پارکی فضای سبزی ی ...

همینو بگو بخدا.انقد سختمه وقتی از سرکار میام از وسطشون رد میشم.باید به همه هم سلام کرد.انقدم نگاه میکنن آدمو میخوان بخورن. بدم میاد ازینکارا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نگاه کنه  وقتی خودت نمی خوای و عقد کردی چرا برات مهمه   ولش کن بذا انقد نگاه کنه تا چشاش دراد 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
هفتاد ؟ مگ تو دهه چندی ک هفتاد پیشت زیاده ؟ 

هفتادیم خودم🥴 ولی خب تو محلمون هیچوقت اینجوری نبود که بشینن دم در و فلان 

فوقش جمع میشدن خونه ی یکی عصرا 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁