2789
عنوان

کمیته امداد

1082 بازدید | 3 پست

سلام کیا عضو کمیته امداد هستن . چه خدماتی میدن ؟ چقدر طول می‌کشه کسی رو عضو کنن . من طلاق گرفتم و کسی رو ندارم

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

دلت خوشه هااا میدونی چند و نفر کلا حذف کردن خیلی خیلی سخت پذیرش میکنن دوست من پنج رفت اومد آخرم گفتن تو جوونی خودت برو کار کن اگر آشنای کته کلفت داری شاید برات کاری کنن تازه کلی برو بیا و تحقیق آخرم قبول نمیکنن شما شرایطتت چجوری؟

دلت خوشه هااا میدونی چند و نفر کلا حذف کردن خیلی خیلی سخت پذیرش میکنن دوست من پنج رفت اومد آخرم گفتن ...

پس فقط اسمشه کمیته امداد . من تنها زندگی میکنم طلاق گرفتم گفتم برم شاید کمکی بکنن میگن مواد غذایی میدن و مستمری . اجاره خونه دارم 

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس فقط اسمشه کمیته امداد . من تنها زندگی میکنم طلاق گرفتم گفتم برم شاید کمکی بکنن میگن مواد غذایی می ...

حالا شما برو یه تحقیقی بکن اونا مددکار میفرستن میان تحقیق میکنن میان تو خونه ات ببینن زندگیت چجوریه آخرشم مواد غذایی چی میدن مگه چهار کیلو میوه و مرغ یخ زده دم عید اطلاعات من همینقدره و اینکه جدیدا خیلی ها رو چون مثلا ماشین پراید خریدن حذف کردن در ماه هم دویست سیصد بیشتر نمیدن دوستم میگه اومدن خونه زنه گفت اوه ال سی دی ۳۶ داری😑😑خوبه بد بخت ال سی دی داشت حالا الی ای ۵۰ نبود