2777
2789
عنوان

غربالگری ماه چهارم

331 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. برای آزمایشات هفته ۱۸ باید نوشتا بود؟ جواب سونوگرافی رو هم میخوان یا اگه اول بریم ازمایش بعد سونو هم میشه؟ سونوگرافی برام بعد از ظهر وقت داده. ازمایش رو قبلش میتونم برم یا فرداش با جواب سونو برم؟ 

چقدر سخت میگذره این روزها ... خستم خیییلی...

۶ ماه پیش زایمان کردما هیچی یادم نیس چرااا. فک کنم اول باید بری سونو آزمایش هم نمیخاد ناشتا باشی بازم زنگ بزن آزمایشگا بپرس

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غربالگری دوم منظورته؟

من امروز رفتم نیازی نیست ناشتا باشی .مگر اینکه برات ازمایش قند یا چیز دیگه نوسته باشه اگه سونو  آنومالی داستی که چه بهتر نداشتی سونو ان تی رو ازت میگیره.

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.
اول سونو انجام بده بعد جواب سونو ببر برو ازمایشگاه غربالگری 18هفته ازمایش نداره شاید چکاب واسه خودت ...

آزمایشهای آنومالی هست

قندخون و اینا ک ی چیز دیگس  ۶ ۷ماهگی میرن😐

برای منم 18 هفته نوشته بود انزیم های کبدی هم بود 

چون قربالگری 18 هفته فقط سونو ازمایش نیس

لطفا منو تو تایپک های مذهبی اد کنی دارم ایمانم از دست میدم  
غربالگری دوم منظورته؟ من امروز رفتم نیازی نیست ناشتا باشی .مگر اینکه برات ازمایش قند یا چیز دیگه نو ...

بله. اهان دستت درد نکنه. پس بعد از ظهر هم برم ازم ازمایش رو میگیرن

اول سونو انجام بده بعد جواب سونو ببر برو ازمایشگاه غربالگری 18هفته ازمایش نداره شاید چکاب واسه خودت ...

آزمایش داره.بعضی دکترا مینویسن.اکه هم خواستی خودت باید به دکترت بگی.من امروز رفتم 

بله. اهان دستت درد نکنه. پس بعد از ظهر هم برم ازم ازمایش رو میگیرن

آره.من که امروز رفتم ناشتا بودم.خودمم نمیدونستم.بعد بهشون گفتم گفت نیازی نیست ناشتا باشی.حالا من گفتم شاید ازمایش دیگه هم برام نوشته ناشتا رفتم.ولی درکل نیازی نیست