2777
2789

خیلی خانواده مضخرفی دارم 5تابچه ایم یکی ازیکی عصبی ترـمن ازموقعی ک ازدواج کردم خداروشکربهترشدم..ولی داداش وابجیام ک سناشونم کمه همه عصبی وبددهنن...داداش بزرگم افسرده وبیکار..

تربیت مامانم نوع زندگی کردنش صفره.همش تقصیرمامانمه....

هروقت میرم خونشون یامیبینمشون کاراشون داغونم میکنه خونشون کثیف بچه هابی ادب وغرغرو... 

باردارم هستم حوصلم سرمیره میام اینجاولی اززندگی سیرمیشم دیگه... 

الان ابجیم 12سالشه همش مثل بچه های کوچک غرغرمیکنه بغل گوش مامانم دیگ طاقتم تموم شدپاشدم زدمش امروز...

ازم حساب میبرن ولی چون تربیتشون ازپایه خرابه من هرکارمیکنم عوض نمیشن....

اصلااینجاارامش ندارم نمیشه هم نیام خانوادمن ب هرحال😔😔😔😔

بنظرتون چیکارکنم بااین اوضاع...

خداروشکربااینک تو15سالگی ازدواج کردم امازندگی خودم خوبه. 20سالمه الان.. 

ولی خانوادم خیلی رومخمن واعتمادبنفسمومیگیرنـ........ 

میترسم بچم بیادتوخانوادم فحش وکارای اینارویادبگیره😥😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خودم مشاوره هستم کلا گوش کن چی میگم. اول ک نباید زود ازدواج و بچه دار میشدی دوما ک حالا شدی و فک میکنی خودت بهتر شدی پس ازشون دوری کن فقط دورووووری... سوما اثلا فک نکن خانوادتو و اینا چون هیچکی ب درد کسی نمیخوره... اگ میتونی تلاش کن ب مشاوره و دکتر روانشناس معرفیشون کن حتی از طریق مدرسشون هم میتونی  مشاوره بگیری براشون ک اون مشاوره ها تو مدرسه باهاشون مرتب حرف میزنن و حتی مادرتم صحبت میکنن باهاش. ... اگرررر نشد داروهای ضد افسردگی و ضد استرس بی عوارض هست. مثل پروپرانولول و هیدروکسی زین اینا هم برای حساسیته هم ارامبخشه شبها بخورن.... کم عوارضه ی جوری ب خوردشون بده همشون بخورن. چهارما با مادرت زیااااد حرف بزن و درد و دل کن ... و اگررررم واقعا خودت اعصاب و وقت این کارارو نداری... فقط دوری کن میتونی خودت بری بیرون بگردی و دوستهای جدید شاد پیدا کن... واسه مادرت اینا هم همینجور دوست پیدا کن. ک انرژی مثبت باشن و شاد باشن... ببرشون پارک مرتب.... میگم اگ اینا نشد خودت ب فک خودت باش اونا کلا دیگ ب تو اسیب میزنن. برو با شوهرت و فامیلاش یا دوستات بیرون مرتب یا کلاس برو چیزی یاد بگیری اصلا دیگ با اونا نگرد... کم کم رابطتتو قطع کن ک اذیت نشی. بعدشم اونا خودشون متوجه میشن ک باید ی راه خوب پیدا کنن... بهشون بگو با این اخلاق و رفتارشون کلا همیشه تنهااااا می مونن... ممنون عزیزم حتما انجام بده

عزیزم من خودم مشاوره هستم کلا گوش کن چی میگم. اول ک نباید زود ازدواج و بچه دار میشدی دوما ک حالا شدی ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتاتون🤍🌹

من هیچی نمیدونستم وکسی نبودراهنماییم کنه وتوسن کم ازدواج کردم اماخداروشکرشوهرم وخانوادش خوبن. 

هرچی سختی میکشم ازندونم کاریای خانوادمه ک اصلیش مامانمه ونمیتونه عوض شه.

کلاناامیدشدم ارصحبت بامامانم ادم ساده ایه هیچی متوجه نمیشه اصلای ذرم زرنگ نیستـ... 

ازی طرف دوسدارم درست زندگی کنن از ی طرفم انگارخودشون نمیخوان... 

کاش منم ی خانواده خوب داشتمـ..... 💔

خیلی ممنونم بابت راهنماییتاتون🤍🌹 من هیچی نمیدونستم وکسی نبودراهنماییم کنه وتوسن کم ازدواج کردم ام ...

خوب عیب نداره اونا باید خودشون برسن ب این نتیجه و تجربه کنن... اگر تونستی اون کارارو بکن اگ نشد دوری کن و خوش بگذرون خودسون خوب میشن دورتا دور هواشون داشته باش ولی اصلا نزدیک نشو چون ب بچت هم لطمه میخوره. موفق باشی