2777
2789
عنوان

تمیز کردن.....

952 بازدید | 8 پست

بچه ها ماشینمون خیلی کثیفه شوهرم نمیبره کارواش گفتم خودم برم تمیز کنم پارکینگمون شیر آب نداره پریز هم نداره راهنماییم میکنید چجوری داخل و بیرون ماشین تمیز کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اشتباه منو نکن 

وظیفه تو نیست تمیز کنی خودش باید تمیز کنه 

بره بنزین بزنه سوییچ رو بیاره بگه بفرما بانو.کاری که الان شوهر من انجام میده.

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
اشتباه منو نکن  وظیفه تو نیست تمیز کنی خودش باید تمیز کنه  بره بنزین بزنه سوییچ رو بیاره ...

بنزین خودش میره میزنه من نمیزنم فقط ماشین تنبلی میکنه نمیبره کارواش 

ممنونم ازتون داخل ماشین چجوری تمیز کنم کلی خورده نون ریخته 

اگه سیم سیار یا سه راه داری میتونی از جایی ک پریز هست بهم وصل کنی جارو برقی ببری وگرنه کفی های ماشینو در بیار بتکون و بشور اون کناره هاشم با جارو دستی و دستمال بریز بیرون

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
بنزین خودش میره میزنه من نمیزنم فقط ماشین تنبلی میکنه نمیبره کارواش 

یه مدت جوری شده بود که من میرفتم ماشینمو کارواش بنزین میزدم صبح پامیشد با ماشین من میرفت سرکار من مجبور میشدم با ماشین شوهرم برم بنزینش کنم با ماشین کثیف برم سرکار برگشتنی ببرمش کارواش یه مدت اینجوری بود هرکدوم ماشینا که تمیزتر بود و بنزین داشت میبرد منم دیگه نه بنزین زدم نه کارواش بردم یروز عجله داشت هیچکدوم ماشینا بنزین نداشت با موتور رفت سرکار.بعدش اومد یکی یکی بردشون بنزین و کارواش.الان دیگه یه ماشین داریم اونم زیر پای منه میره کارواش تمیز میکنه بنزین میزنه سوییچم میاره دو دستی تقدیم میکنه میگه بفرما بانو.رو خوش نشون نده که مردها جنبه ندارن خواهر

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
2790
2778
2791
2779
2792