2789
عنوان

متاهلا

115 بازدید | 15 پست

میشه جواب بدین 

خیلی واسم سواله که از لحاظ عاطفی تامین میشید ؟ یعنی از لحاظ روحی احساس تنها بودن ندارید؟

چون اونطور که تحقیق کردم ازدواج باید اون تنهایی رو از بین ببره 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
ن بدتر تنها شدم

وایی چه بد چرا ؟ همسرت عاطفی نیست؟

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توروخدا هرگززززززززززز ازدواج نکن

چرا میخوام دلایلت رو بشنوم اگه منطقی بود چشم

نه عزیزم نه احساسی نه عاطفی 

واییی دلیل شما واسه ازدواج چیه من فک کنم برا کمبود محبتم ازدواج کنم اونم الان مرددم

نه منم عاطفی تامین نمی شدم حتی اوایل ازدواج و نمیشم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

منو شوهرم هردو درونگراییم و این اصلا خوب نیس .من قبلا خیلی اعتراض میکردم ب این قضیه ولی همیشه تنهام ن دوستی دارم ن چیزی بعضی وقتا تا ۳ الی ۴ روز تو خونم پامو نمیذارم بیرون تو کوچه یا گوشیم ن کسی بهم پیام میده ن زنگ میزنه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
چرا میخوام دلایلت رو بشنوم اگه منطقی بود چشم

خودتو درگیر نکن

جنس دوپا نداره وفا

مجردی المثنی نداره

تنها کسی ازصمیممممممممممم قلب دوست داره پدرومادرته

متاهلی یعنی مسعولیت

یعنی جنگ اعصاب

یعنی پوچی

بااینکه شوهرم هیچ مشکلی نداره فقط غد لجبازه

به این نتیجه رسیدم متاهلی تهش پوچه

واییی دلیل شما واسه ازدواج چیه من فک کنم برا کمبود محبتم ازدواج کنم اونم الان مرددم

عزیزم دلایل ماام تامین همینا بود ولی خب با ظاهر سازی چیکار کنیم 

هرررچقدر هم دوره نامزدی و عقد ادامه داشته باشه آدم دورو و متظاهرو نمیشه شناخت

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺
بله خداروشکر از همه لحاظ روانی و عاطفی تامینم 

چه خوب بالاخره تو این سایت یه نفر راضی بود میدونی احساس میکنم ادم خیلی باید عاشق طرف باشه وگرنه هیچ جوره عاطفی پیش نمیره .