2821
2789
عنوان

کنکوریا ...

707 بازدید | 41 پست

عزیزان دلم ، کنکور یه آزمونه مثل همه ی آزمونهای دیگه .

ان قدر حرفای بد به خودتون نزنین ، هزارو یک مسیر هست . نمی ارزه به خدا .

از دیروز چند نفر تاپیک زدن میخوایم خودمونو بکشیم وفلان . نشد هم نشد فداسرتون .

مرنج و مرنجان

گفتنش راحته بنظرم اقوام آدمو میکشن🙂💔

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

من که روم نمیشه تو چشای مامان و بابام نگاه کنم اونام نگاهم نمیکنن 

بعد ۳بار کنمور دادن 

فرهنگیان نیاوردم بازم توف

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

💔 پس چیکار کنیم؟ چجوری بعدن کار کنیم؟ چجوری تحصیلات داشته باشیم برای یه حقوق بخور نمیر هم حداقل ...

خوب چه ضمانتی هست با دانشگاه بری سرکار ؟ 

این همه تحصیلکرده ی بیکار  یا با شغل غیر مرتبط یا حقوق کم !!!!

مرنج و مرنجان
تاپیک یکی مونده به آخری منو ببین😂 قبل دیدن نتایجمه🤦‍♀️ الان دارم نابود میشم به هیچکدوم از حرفایی ...

منم قبلش میگفتم برام مهم نیس 

الان گریم دراومده

میشه برام یه صلوات بفرستید🌱
رشتت چیه؟ منم قبول نشدم فرهنگیان

انسانی 

بخدا خونده بودم تا حد توانم واقعا خوندم اما خیلی سخت بود واقعا سخت بود 

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
تاپیک یکی مونده به آخری منو ببین😂 قبل دیدن نتایجمه🤦‍♀️ الان دارم نابود میشم به هیچکدوم از حرفایی ...

چرا عزیزم تا حدودی درک میکنیم . ولی بخدا آخر دنیا نیست کنکور . یه کم آروم باشین .

مرنج و مرنجان
چرا عزیزم تا حدودی درک میکنیم . ولی بخدا آخر دنیا نیست کنکور . یه کم آروم باشین .

من که از دیشب تا حالا یه سره دارم گریه میکنم🤦‍♀️

آخه من نمیتونم پشت کنکور بمونم مجبورم برم واسه همین دارم آتیش میگیرم

منم قبلش میگفتم برام مهم نیس  الان گریم دراومده

مهمه کی گفته مهم نیست ، یه سال از عمرت رو گذاشتی چطور مهم نیست . حرف من میزان ارزششه .

من یه ترم از دانشگام گذشت فهمیدم حرفای بقیه فقط مال تایم کنکوری بودنه بعدش به مرور تمام میشه .

مرنج و مرنجان
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز