2777
2789
عنوان

امیکرون گرفتم

120 بازدید | 15 پست

چیکار کنم آزمایش ندادم ولی مشخصه تمام علائمش رو دارم بدن درد وحشتناک کمر درد وحشتناک سوزش گلو تب و.. دکتر رفتم انگار مبتدی بود یه استامینوفن  قرص سرماخوردگی و آمپول تقویتی داد ...اگه کسی تجربه داره بگه شربت دیفن هیدرامین داد قرقره کنم اثر نمیکنه شربت عسل آبلیمو هم فوقش نیم ساعت میندازه

ناشی و مبتدی نبوده عزیزم این بیماری درمان قطعی نداره

گفتم کمر درد دارم تعجب کرد در صورتی که یکی از علایم امیکرون الان کمر درده میگف پریودی یا چیز سنگین بلند کردی:|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روزیه گرفتم، دیگه داشت سرفه و التهاب گلو خفم می کردتب و بدن درد شدید، رفتم دکتر گفتم دارم خفه  میشم، یک آمپول دگزا زد و کپسول ژلوفن داددر عرض چند ساعت تموم گلوم خوب شد سرفه ام هم رفت   بدن درد هم همینطور، اگر میدونستم اینقدر زجر نمی کشیدم زودتر می رفتم آمپول بزنه.

گفتم کمر درد دارم تعجب کرد در صورتی که یکی از علایم امیکرون الان کمر درده میگف پریودی یا چیز سنگین ب ...

آهان از این نظر نه علامت امیکرونه

اللهم الرزقنی شفاعه الحسین
من چند روزیه گرفتم، دیگه داشت سرفه و التهاب گلو خفم می کردتب و بدن درد شدید، رفتم دکتر گفتم دارم خفه ...

بابام گفت دکتر دگزا بزنه گفت نه خوب نیست:/// اصلا دکتره تو حال خودش نبود گفتم واسه بدن دردم چی نوشتی گفت ناپروکسن  دیگه منم نگاه نکردم رفتیم داروخونه گفت ننوشته.  ....پس بزنم یعنی بنظرت؟

من چند روزیه گرفتم، دیگه داشت سرفه و التهاب گلو خفم می کردتب و بدن درد شدید، رفتم دکتر گفتم دارم خفه ...

خدا را شکر که خوب شدید اما دگزا خیلی عوارض داره 

اللهم الرزقنی شفاعه الحسین